Vilniaus savivaldybė imasi tvarkyti pėsčiųjų ir dviračių taką Nemenčinės link

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybė imasi tvarkyti pėsčiųjų ir dviračių taką Nemenčinės link – bus remontuojama maždaug 5,6 kilometrų trasa nuo Kairėnų gatvės iki miesto ribos, kuri baigiasi už Antavilių.

Kaip antradienį pranešė sostinės valdžia, darbus planuojama baigti iki lapkričio mėnesio.

„Sutvarkius šią atkarpą, bus patogu tiek minantiems Nemenčinės plento taku ir P. Vileišio gatve iki miesto centro, tiek vasarą susiruošusiems prie Balžio ežero“, – nurodo savivaldybė.

Remonto metu takas pagal galimybes bus praplatintas ir sieks 2,5 metro, taip pat bus paklota nauja asfalto danga, pažeminti tako kelkraščiai, įrengtas lietaus vandens nutekėjimas.

Taką remontuoja bendrovės „Kamitra“ ir „Grinda“. Skaičiuojama, kad darbai kainuos apie 300 tūkst. eurų.

Savivaldybės teigimu, dviratininkų takams Vilniuje šiemet skirta 3 mln. eurų. Už šią sumą iki metų pabaigos bus įrengta 14 kilometrų naujų dviračių takų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
Eilinis pinigų švaistymas. Ši kelio atkarpa yra planuojama iš esmės keisti. Turi būti keturių eismo juostų kelias. Dabar į kišenę "susiplaus" pinigus, o po metų ar antrų viską išardys, nes trukdys kelio tiesimui. Kur logika? Suprantu, kad reikia tokių takelių ir šaligatvių, bet kam juos daryti, kad neužilgo reikės sugriauti? Eilinis absurdas. Gaila, kad tokie nenusimanėliai taško pinigus mūsų uždirbtus pinigus....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių