Vilniuje aptikta nelegali degalinė

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato  pareigūnai ir Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai, turėdami informacijos apie nelegalios degalinės veiklą atliko netikėtą patalpų patikrinimą Vilniuje, Titnago gatvėje. Jo metu buvo aptiktos 6 plastmasinės talpos po 1000 litrų, kuriose buvo 3 300 litrų dyzelino kvapą skleidžiančio skysčio, pilstymo įranga su siurbliu, skaitiklis, praneša Vilniaus policija.

Įvažiavimo į teritoriją kelias, akivaizdžiai saugantis pareigūnų, buvo stebimas vaizdo kamera. Nelegalios degalinės savininkas N. Č. už dyzelinio kuro laikymą, prekybą, akcizų nesumokėjimą bus traukiamas administracinėn atsakomybėn jau antrą kartą.

Be to, buvo patikrintas kuro nusipirkti atvykęs vairuotojas. Jo automobilio bagažinėje rastos 4 plastmasinės talpos po 20 litrų dyzelino kvapą turinčio skysčio. Vyriškis paaiškino, kad įsigijo 100 litrų dyzelinio kuro už 350 litų, 20 litrų buvo supylęs į automobilio kuro baką. Nelegalių degalų pirkėjas neturėjo kuro įsigijimo dokumentų, todėl bus patrauktas administracinėn atsakomybėn dėl biokuro, bioalyvos gabenimo ir laikymo, taip pat naftos produktų gabenimo ir laikymo kuro talpyklose tvarkos pažeidimo. 

Nustačius pažeidimus, į įvykio vietą buvo iškviesti valstybinės mokesčių inspekcijos darbuotojai. Jie surašė įpareigojimą sumokėti akcizą už degalus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila

Gaila portretas
Labai gerai kad tokiu daugiau butu degaliniu.........jei valdzia durna tai nieko nepadarysi......atpigintu tiek kad nereiktu pirkti is tokiu degaliniu.....

a

a portretas
Ne bausti, bet paminkla statyt reikia zmogui.Jis savo gerais darbais(pigiu kuru), daugiau prisideda prie lietuvos zmoniu isgyvenimo siuo ekonominiu sunkmeciu, nei nieksai politikieriai. Jis kaip senuju laiku knygnesys.Saunuolis padeda eilini pilieti pasiekt realia kaina turinti kura.

litvinas

litvinas portretas
nesamone kodel turiu saugoti ceki is degalines ,nes turiu irodyt kazkam kad vazineju nelegaliu ar legaliu kuru :) gyvenu lietuvoje ir jei vazineju su pilnu baku nuolat ir man pch isipilu ir vaziuoju o toliau kriminalistu ir ekonomines reikalas:) geriau tegu tikrina kiek nelegaliu pinigu praplaunama per vilniaus nemezio detalynus ir savartynus naujus namus pasistate ir deda skersa o cia vargsa zmogeli dulkina:)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių