Vilniuje vyks tarptautinių studijų paroda

  • Teksto dydis:

Sekmadienį Vilniuje, viešbutyje „Radisson Blu Hotel Lietuva“, rengiama paroda „Tarptautinių studijų dienos 2022“.

Mokiniai ir jų tėvai, jaunimas bei suaugusieji asmeniškai galės susitikti su pasaulyje žinomais universitetais ir verslo mokyklomis, prestižinėmis privačiomis mokyklomis ir tarptautiniais koledžais bei kalbų stovyklomis.

Parodos metu dalyvius konsultuos „Baltic Council for International Education“ koordinatoriai.

Joje dalyvaus švietimo įstaigų atstovai iš 12 šalių: Didžiosios Britanijos, Nyderlandų, Italijos, Belgijos, Danijos, Šveicarijos, Suomijos, Austrijos, Latvijos, Lenkijos, JAV ir Kanados.

Anot organizatorių, parodoje dalyvaus pasaulyje žinomų aukštųjų mokyklų – Bocconi universiteto, Eindhoveno technologijų universiteto – atstovai. Besidomintieji pagrindiniu ir viduriniu išsilavinimu turės galimybę susitikti su prestižinių mokyklų direktoriais, komisijos nariais atvykusiais iš Didžiosios Britanijos ir Šveicarijos.

Tarptautinė studijų paroda organizuojama nuo 2005 metų ir yra vertinama daugiau kaip 100 švietimo įstaigų iš viso pasaulio.

Rengėjų teigimu, ji Europoje laikoma viena iš didžiausių ir specializuotų parodų, organizuojamų kiekvienais metais Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, Lenkijoje, Vengrijoje ir Italijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Baikit mulkinti

Baikit mulkinti  portretas
Kam tie užsienio mokslai? Juk yra MRU. Už nelabai didelius pinigus net beraščiai ir idiotai net prokurorų narkomanės dukros ir medikų išsigimę defektyvūs vaikai atsilikusio protinio vystymosi idiotai, net verslininkais save vadinantis narkodilerių vaikai ir anūkai, visokie patvoriniai profesorių vaikai, kur nei tautybės, nei rasės, nei religijos, policininkų surogatiniai vaikai kur tiek išsigimę, kad bet fizinio lavinimo pamokose dalyvauti negali - visi už kelis eurus pirkdami jau nuo pirmo kontrolinio, kursinio darbo visus gatavas jau su atsakymais ir parašytus, perkantys diplominius darbus ir referatus, praktikų ataskaitas, viską - gauna ne tik gražiai atrodantį diplomą būdami idiotais ir narkašais, bet dar į gerus postus įstatomi ministerijose, statutinių tarnyboje, kontrolės funkcijas vykdančiose institucijose, kur vokeliai su grynaisiais įnešami į savaitgalį vykstantį narkomanų pasibuvimą ar Pavilnių sodo kokią nelabai išvaizdžią pirtelę kur plote 4 kv m telpa apie 20 pedofilų.

Už studentams rašto darbų ir diplominių

Už studentams rašto darbų ir diplominių portretas
Rašymo konsultavimą - už valandą konsultavimo 200 eur. Čia tik už pokalbį oadėčiai išsiaiškinti .

Kęstas

Kęstas portretas
Korepetitorių populiarumas tik augs: uždirba pasakiškas sumas: "Švietimo žurnalo „Reitingai“ vyriausiojo redaktoriaus G. Sarafino žiniomis, korepetitorių įkainiai visoje Lietuvoje skiriasi: regionuose jie mažesni, svyruoja nuo 10 iki 30 eurų už valandą, bet čia ir lygis ne toks aukštas. Tie korepetitoriai, kurie gali garantuoti aukštus rezultatus testuose ar egzaminuose, per mėnesį gali užsidirbti ir daugiau, kaip 3 tūkst. eurų. Savo ruožtu mokytojams siūlomos 1 tūkst. eurų algos." Kitaip ir būti negali, nes turime mokamas ir brangias studijas universitete tiems, kuriems prasčiau sekasi konkuruoti įstojimo į universitetą rezultatais. Todėl net brangūs korepetitoriai žmonėms apsimoka. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių