Pereiti į pagrindinį turinį

„Vilnius veža“ tik su „Omnitel“

2012-12-29 06:00
„Vilnius veža“ tik su                   „Omnitel“
„Vilnius veža“ tik su „Omnitel“ / Rūtos Grigolytės nuotr.

Vilniečiai stebisi televizijos reklama, kurioje savivaldybės taksi įmonės „Vilnius veža“ vadovas Rolandas Statulevičius išsijuosęs giria bendrovę „Omnitel“. Jis pats aiškina, kad net nesidomėjo, kodėl jo vadovaujama įmonė naudojasi būtent šio ryšio tiekėjo paslaugomis.

Akcentuoja naują lygį

Interneto svetainėse, televizijoje ir kitur matomuose reklaminiuose klipuose tarp pavadinimų „Vilnius veža“ ir „Omnitel“ galima dėti lygybės ženklą. Šiuo metu taksi įmonė „Vilnius veža“ džiaugiasi bendradarbiavimu su vienu didžiųjų mobiliojo ryšio operatorių, tiekiančiu mobiliojo interneto paslaugą.

Reklaminiame klipe akcentuojama, kad nuo šiol įmonės klientai galės naudotis visiškai naujos kokybės paslaugomis – važiuoti be pašalinių trikdžių, neklausydami jau įprastu tapusio radijo stotelės traškėjimo ir taksisto pokalbių su dispečerine nuotrupų.

Visa tai tapo įmanoma, nes įprastą stotelę pakeitė planšetiniai kompiuteriai, kuriuose vairuotojas mato gaunamus užsakymus, fiksuoja jau įvykdytus ir stebi kelionės maršrutą. Visa tai vyksta pasitelkiant lietimui jautrų ekraną ir mobiliojo interneto ryšį tarp dispečerinės bei automobilio.

Ryšiu rūpinosi ne patys

Dienraščio kalbintas įmonės „Vilnius veža“ vadovas R.Statulevičius tikino nesigilinęs, kokiu ryšiu perduodamas signalas iš automobilio į dispečerinę ir atgal. Pašnekovas esą nesidomėjo ir tuo, kodėl greta šios taksi įmonės reklamos visuomet figūruoja bendrovės „Omnitel“ pavadinimas.

„Buvo įrangos – planšetinių kompiuterių ir programinės įrangos – nuomos konkursas. Jį laimėjo įmonė “Altas IT„ ir visi kiti klausimai, rūpestis, kaip veiks jų įranga, gulė ant jų pačių pečių. Jie ir nusprendė, kad “Omnitel„ ryšys patikimiausias ar tinkamiausias jiems“, – svarstė R.Statulevičius.

Pašnekovas teigė girdėjęs, jog pasirinktas ryšys yra vienas geriausių mieste, ir esą nenuostabu, kad jį pasirinko įrangos nuomotojai. „Jie ir gal dar “Bitė„ dalyvavo konkurse. Jų aprėptis geriausia, todėl greičiausiai juos ir pasirinko. Manau, kad nuomojanti įrangą įmonė rinkosi geriausią variantą. Kiek esu girdėjęs, iki šiol nebuvo jokių trikdžių. Net su GPS įranga daugiau būna trikdžių, nei su mobiliuoju ryšiu“, – teigė pašnekovas.

Laukia naujas konkursas

Ateinančių metų vasarį „Vilnius veža“ skelbs naują įrangos nuomos konkursą. R.Statulevičius vylėsi, kad jame bus daugiau nei vienas dalyvis, nors pripažino, kad ažiotažo tikėtis neverta.

„Skelbsime įrangos tiekimo konkursą. Žinoma, jame galės dalyvauti ta pati bendrovė, kuri dabar teikia paslaugas. Aišku, jeigu ji atitiks reikalavimus. Taip pat jei ji dalyvaus, ji turi šansų laimėti ir su ja bus sudaryta nauja sutartis“, – dėstė pašnekovas.

Be įmonės „Altas IT“, R.Statulevičiaus nuomone, konkurse dar galėtų dalyvauti ir mobiliojo ryšio bei mobiliojo interneto paslaugos teikėjai.

„Tai galėtų būti ir “Tele2„, ir “Omnitel„, ir “Bitė„. “Mezon„ turbūt būtų šiek tiek sunkiau atitikti reikalavimus, nes jų ryšio aprėptis priemiesčiuose prastesnė“, – sakė pašnekovas.

R.Statulevičius teigė, kad šiuo metu automobiliuose planuojama dar viena naujovė – viešojo interneto prieiga. „Šiuo metu turime pasiūlymą iš dviejų įmonių, bet dar svarstome“, – kalbėjo pašnekovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų