Vingio parke lankytojus pasitiko tvora – ko dar laukti prieš „Rammstein“ koncertą?

  • Teksto dydis:

Jau kelias dienas vyksta pasiruošimo darbai Vingio parke. Jis apjuostas tvora. Taip rengiamasi metalo grupės „Rammstein“ koncertui, kuris įvyks gegužės 22-ąją. Tam, kad įvyktų įspūdingas pirotechnikos šou, teko užtverti teritoriją. Sostinės gyventojai stebisi, kad tvora išdygo gerokai per anksti. Kokių pokyčių dar gali tikėtis vilniečiai ir miesto svečiai, pasakojama LNK reportaže.

 „Aš čia kasdien vaikštau, bet dabar parkas aptvertas. Nenustebau, bet gerokai per anksti  tvorą pastatė“, – sakė užkalbinta pašnekovė.

„Galvojau, kad tiesiai praeisiu, nusileidau prie stadiono, bet praėjimo nėra. Dabar teks pro aplinkui pėdinti, nes viskas užtverta. Kur čia galima dabar praeiti“, – gūžčiojo pečiais senjoras.

„Blogai, kad aptvėrė. Mes po Vingio parką kasdien vaikštome, per daug aptvėrė teritorijos“, – piktinosi garbaus amžiaus pora.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Intensyviai Vingio parke sportuojantys sako, kad kol kas dėl to problemų nekyla.

„Ne, problemos nematau, nes kol kas visi praėjimai atlaisvinti, sportuoti netrukdo. Visame pasaulyje, kai vyksta dideli renginiai, parkai uždaromi. Na, truputį komplikuojasi eismas gal, bet visi supranta“, – teigė po parką bėgiojantis vyras.

Visame pasaulyje, kai vyksta dideli renginiai, parkai uždaromi. Na, truputį komplikuojasi eismas gal, bet visi supranta.

 

Koncerto bilietų platintojai prašo gyventojų kantrybės, kad kurį laiką teks riboti Vingio parko teritoriją. Bet „Rammstein“ gerbėjai žino, kokie įspūdingi šou vyksta per jų koncertą, kad šviesų ir  pirotechnikos ugnių šou viršija stadionų ribas.

„Aptvėrėme didesnę teritoriją dviguba tvora tam, kad galėtų patruliuoti apsauga. Išorinė tvora ir liks, o vidinė – laikina. Tikrai ne visas vingio parkas bus uždarytas. Nors žmonės skundžiasi, kad negali po parką pasivaikščioti, bet iš esmės apribotas judėjimas tik po estrados teritoriją“, – komentavo scenos montažo darbuotojas Haroldas.  

Specialistas neslepia, kad pasiruošimas ne ką mažiau įspūdingas.

„Jei neklystu, bus net 76 sunkvežimiai įvairios technikos. Manau, 2023-ieji – didelių renginių metai“, – sakė Haroldas.

Mes suprantame žmonių nepasitenkinimą, bet vyksta pasiruošimas didžiausiam iki šiol Lietuvoje vykusiam renginiui. Jis trunka praktiškai metus. Dabar jau mes artėjame link finišo.

 

Grupės „Rammstein“ koncertas rengiamas vienintelis Baltijos šalyse. Dar žiemos viduryje, vos pradėjus prekiauti bilietais, gerbėjai juos kaip mat išgraibstė.

„Mes suprantame tam tikrą žmonių nepasitenkinimą, bet vyksta pasiruošimas didžiausiam iki šiol Lietuvoje vykusiam renginiui. Tačiau tikrai nėra didelė uždaryta teritorija, ribojama tik prie estrados. Praktiškai beveik visas Vingio parkas laisvai prieinamas. Žinome, kad į koncertą atvyks ir daug užsieniečių. Bent jau vieną dieną miestas tikrai šurmuliuos. Pasiruošimas tokiam renginiui trunka praktiškai metus. Dabar jau mes artėjame link finišo. Dvi savaites vyks galutiniai darbai, o gegužės 24-ąją čia jau nieko nebeliks“, – kalbėjo koncertą organizuojančios įmonės „Live Nation Lietuva“ vadovas Alius Karablikovas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

???

??? portretas
Ugdymo ir švietimo sistema ,sukurta ir kuriama nuo 1990 išugdė tokius ,kad tvoras reikia tverti ,kaip nuo gyvulių ,žvėrių.... Ugdymas pagal kieno sistemą ?--- ES ,JAV.... TAI FAKTAI...Na ištisai skamba Europos SĄJUNGOJE.... ,GARSIAME JAV UNIVERSITETE MOKĖMĖS ....

rammstein

rammstein portretas
jėga, o visokius viskuo nepatenkintus pensininkus klausti nuomonės apie Rammstein yra beprasmiška. Rammstein šou - tai nepakartojamas reginys.

ogi

ogi portretas
saugos pedikus nuo nekenc iamu tautos /runkeliu/ o nuo ko daugiau ?-0
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių