Pereiti į pagrindinį turinį

Žiemos inventorius vėl paklausus

2009-01-05 09:00
Žiemos inventorius vėl paklausus
Žiemos inventorius vėl paklausus / Diena Media nuotr.

Sugalvoję pasidžiaugti žiemos džiaugsmais kauniečiai ne visose parduotuvėse galės įsigyti slides, rogutes ar čiuožyklę. Vertindami praėjusių dvejų metų žiemos inventoriaus paklausą prekybininkai šįmet tokių prekių iš tiekėjų įsigijo mažiau.

Didžiųjų prekybos centrų vadovai suskubo iš sandėlių vežti daugiau kastuvų, gramdiklių, sniegą tirpdančių druskų. Daugelyje parduotuvių šios prekės išdėstytos matomiausiose vietose.

"Žiemai rengtis pradėjome jau prieš Kalėdas, nes tada pradėjo snigti. Kastuvų ir kitų būtinų prekių galima rasti visose mūsų parduotuvėse, esame pasirengę", – vakar "Kauno dieną" tikino prekybos tinklo "Rimi" atstovė spaudai Rasa Juodkienė.

Prekybos tinklo "Maxima" atstovė spaudai Renata Saulytė gyventojams siūlo žiemos prekių ieškoti didžiausiose – dviejų ir trijų iksų "Maximose": čia pasirinkimas didžiausias. Kastuvų ir gramdiklių atsargas iš sandėlių ištraukė ir prekybos tinklas "Iki". Šio tinklo atstovas Tomas Vaišvila tikino, kad kastuvų turėtų užtekti visiems jų ieškantiesiems.

"Dvejus metus žiemų nebuvo, todėl šiemet neprekiaujame nei rogutėmis, nei slidėmis", – sakė "Iki" atstovas Tomas Vaišvila. Jeigu sniegas laikysis, "Iki" planuoja įsigyti tokių prekių iš vietos arba Lenkijos tiekėjų. Užsakyti rogučių iš Kinijos, T.Vaišvilos teigimu, jau per vėlu – dabar užsakytas krovinys Lietuvą pasiektų tik pavasarį.

Rogučių ir slidžių galima rasti "Maximose" ir "Rimi" – šių prekių tinklų vadovai pasirūpino atsigabenti iš įvairių valstybių. "Maximos" atstovė R.Saulytė pastebi, kad pirkėjai pirmenybę teikia europietiškam žiemos inventoriui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų