Internete plinta šokiruojantis vaizdo įrašas: pažiūrėk, kaip dabar atrodo tavo ta „boba“ (papildyta)

  • Teksto dydis:

Internete plinta šokiruojantis vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota galimai sumušta moteris. Susirūpinę žmonės ne tik siūlė jai pagalbą, bet ir paviešintus vaizdus nusiuntė policijai.

„Jis kada nors užmuš ją“

Portalas kauno.diena.lt informacijos apie galimą smurto atvejį sulaukė iš skaitytojų. Vaizdo įrašą atsiuntę skaitytojai pagal socialiniuose tinkluose nurodytą informaciją spėja, kad incidentas įvyko tarp vilniečių, susirūpinę tautiečiai nurodė ir vaizdo įraše užfiksuotų žmonių duomenis. 

Vaizdo įraše matoma sėdinti moteris, ant kurios kojų – galimai kraujas. Moteris apsiverkusi. Trumpame, prastos kokybės vaizdo įraše už kadro kalbantis vyras sunkiai tvardosi, iš jo lūpų liejasi gausybė keiksmažodžių.

„Pažiūrėk, kaip dabar atrodo tavo ta boba. Pažiūrėk, na****, kraujais, na****. Pažiūrėk, kraujuose, pažiūrėk į snukį. Pažiūrėk, bl**. Pažiūrėk, ku***. Visą na**** sup****, visą, bl**. Per jus, ku***, sup****, per jus bl**“, – rėkė vyras.

Šį vaizdo įrašą išvydę internautai neslėpė siaubo. „Kaip taip galima“, – rašė Nadezda. Internautai komentaruose rašė, kad vaizdo įraše užfiksuota moteris ir girdimas vyras yra pora.

„Jis kada nors užmuš ją“, – teigė Gintarė. „Baisu, kodėl ji būna su juo? Nebent anas galas geras“, – svarstė Aurelija, sulaukusi komentarų, kad taip aukotis dėl nieko neverta.

„Greičiausiai, kad bijo, todėl nebėgo bent Lietuvoje“, – rašė Tomas. „Tokia graži moteris, kiek atsimenu, metė darbus, viską Jungtinėje Karalystėje, lyg pabėgo pas jį,  susipažinus čia turbūt grupėse. Nesuvokiu, kaip ji išvis galėjo prasidėti su tokiu alkoholiku“, – rašė Ernesta. 

„Ligonis žiaurus. Jis – sadistas. Buvusi draugė irgi vos pabėgo nuo jo“, – antrino Edgaras.

Ligonis žiaurus. Jis – sadistas. Buvusi draugė irgi vos pabėgo nuo jo.

Kai kurie internautai moteriai siūlė pagalbą. „Jeigu tau reikia pagalbos išsivaduoti nuo jo, parašyk man. Mielai pasistengsiu įkrėsti tau proto, kad tu to neverta ir kad tai, kas tarp jūsų vyksta, yra nenormalu“, – greičiausiai į pažįstamą moterį, kuri ir gali būti užfiksuota vaizdo įraše, kreipėsi Miglė.

Policijos atsakymas gali nustebinti

Tautiečiai spėliojo, ar šis vaizdo įrašas pasiekė policiją, o kai kurie asmenys neliko abejingi – apie galimą smurto atvejį pranešė pareigūnams. Tiesa,  Policijos virtualaus patrulio atsakymas gali ir nustebinti.

Stop kadras.

Asmuo, Policijos virtualiam patruliui nusiuntęs vaizdo įrašą, klausė, ar tokia informacija juos pasiekia. Pareigūnai teigė, kad pasiekia. Internautui paklausus, kokių veiksmų bus imtasi, pareigūnai perklausė, koks pažeidimas čia padarytas. 

„Moteris sumušta?“ – rašė pranešėjas. „Vaizdo įraše matosi mušimo faktas?“ – klausimu į klausimą atsakė Policijos virtualus patrulis. Nors paviešintame vaizdo įraše fizinio smurto veiksmų nematyti, ant moters kūno matomos žymės ir girdima vyro leksika kalba pati už save.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja portalui kauno.diena.lt teigė, kad policija informaciją apie socialiniuose tinkluose paviešintą įvykį gavo šių metų rugpjūčio 6 dieną. Anot policijos atstovės, šiuo metu informacija tikslinama.

„Jeigu informacija pasitvirtins, bus pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo“, – teigė J. Samorokovskaja. 

Baudžiamajame kodekse nurodoma, kad už tokią nusikalstamą veiką numatyta baudžiamoji atsakomybė ir gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Paprašyta įvertinti policijos virtualaus patrulio atsakymus, J. Samorokovskaja nuo komentarų susilaikė.

„Tai – pomidorų padažas

Portalas kauno.diena.lt antradienį bandė susisiekti su skaitytojų nurodytu vyru. Su juo portalui susisiekti nepavyko, tačiau į publikaciją sureagavo moteris, kuri teigė buvusi užfiksuota šiame vaizdo įraše.  Redakcijai laiškas buvo atsiųstas iš vyro, su kuriuo buvo bandoma susisiekti, elektroninio pašto. 

„Noriu pasakyti, kad dėl smurto yra grynas melas. Kaip ir patys matote, smurto nebuvo, buvo tik apsižodžiavimas necenzūriniais žodžiais. Pati patvirtinu, kad smurto, kuris skelbiamas socialiniuose tinkluose, nepatyriau, – laiške dėstė ji. – Kraujo jokio nebuvo. Ten išvis buvo pomidorų padažas, kurį imdama iš spintelės, sudaužiau, ir jis aptaškė kojas. Tada ir prasidėjo žodinis kivirčas. Kadangi buvau išgėrusi stiprių alkoholinių gėrimų, apsiverkiau.“

Kaip rašoma atsiųstame laiške, paviešintas vaizdo įrašas atsiliepė moters karjerai. „Žmonės mane šmeižia“, – teigė ji.


Šiame straipsnyje: smurtassmurtas prieš moterisšokiruojantis vaizdo įrašaspagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ar bent suvokiate?

Ar bent suvokiate? portretas
Jei moteris nemažai žino apie vyrą, tarkim, jis narkodileris ir pedofilas, jo tėvas lytiškai santykiauja su savo dukra. Ir vyro šeima supranta, kad mulkinti tos moters nebepavyks. Kas tada? Ar suvokiate? A? O kai tokie individai glaudžiai susiję su teisėjais, prokurorais? O pedofilai ir iškrypėliai kokius ryšius turi ar suvokiate? O policininkai kokie atvažiuoja jei moteris spėja iškviesti pagalbą kol jis dar neužmušė? Ar suvokiate? Atvažiuoja iš tų pačių oedofilų ratelių ir suteneriai. Jei moteris dar prekinės išvaizdos tiesiog įvertina policija kiek iš jos uždirbs kai padės vyrui su ja susidoroti. Tai verslai. Pelningi oedofilš ir narkomanų verslai. Suvokusi visą siaubą moteris suniokojama. Prokurorai yra to dalis. Jų visų dukros yra narkomanės, išsigimusios. Jiem reikia narkidilerių ir pinigų.

Anonimas

Anonimas portretas
tai musu lietuviai parvyke isuzsienio patriotai lietuvos saunu

Zinau jau daug

Zinau jau daug  portretas
desimtmeciu dvi seimas,kur visa gyvenima toks sadomazo. Ir ju neisskirsi jokiu budu! Ir gyvena jie taip visa gyvenima,ir tikrai nera is pijoku ar mazamoksliu tarpo. Aisku,neplatina niekam savo santykiu vaizdu. Ne visur ir ne visada dera mums kistis! Jei nesiskundzia - gal gerai!?
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių