Įtariamojo su apykoje gaudynės: apgadinti trys automobiliai, rasta ir narkotikų

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Vilniuje vyko įtariamojo su apykoje gaudynės – sulaikytojo automobilyje pareigūnai aptiko į narkotikus panašių medžiagų.

Sekmadienį Savanorių prospekte vyko įtariamųjų gaudynės, pasibaigusios trijų automobilių apgadinimais, pranešė policija.

Automobilio „Toyota Prius“ vairuotojas, pastebėjęs savo draugo sulaikymą ir atpažinęs neuniformuotus policijos pareigūnus, pats vengdamas sulaikymo, staigiai pradėjo šalintis – iš įvykio vietos važiuodamas dideliu greičiu atbulomis, kliudė du kieme stovėjusius automobilius, o išvažiuodamas iš kiemo taranavo ir tarnybinį policijos automobilį, blokavusį išvažiavimą.

Automobilio vairuotojas važiavo šalikele, pravažiavo sankryžą degant draudžiamam raudonos spalvos šviesoforo signalui, tačiau netrukus šio automobilio 28-erių metų vairuotojas buvo sulaikytas Eigulių gatvėje.

Vairuotojo automobilyje buvo rasta galbūt narkotinės medžiagos, o pats jau buvo nuplėšęs intensyvios priežiūros įrenginį – apykoję. Pareigūnams jį sulaikius, pastarasis paaiškino, kad bėgdamas ją pametė.

Vilniaus policijos nuotr.

Vyrui tyrime dėl turto prievartavimo ir vagystės paskirta intensyvi priežiūra, t. y. įtariamojo kontrolė elektroninėmis stebėjimo priemonėmis, reglamentuota Baudžiamojo proceso kodekso nuostatomis.

Pas vairuotojo draugą pareigūnai taip pat rado apie 10 gramų, įtariama, narkotinės medžiagos – fentanilio ir 57 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis, jau paruoštų prekybai. Įtariant narkotinių medžiagų platinimu Rodūnios sodose, buvo sulaikyta ir 28-erių metų romų tautybės moteris.

Sulaikytiems asmenims pareikšti įtarimai neteisėto narkotinių ar psichotropinių medžiagų disponavimo turint tikslą jas parduoti ar kitaip platinti.

Už tai baudžiama areštu arba laisvės atėmimu nuo penkerių iki aštuonerių metų.

Vienam jų pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

„Toyota“ automobilį vairavusiam įtariamajam dar teks atsakyti dėl šiurkščių Kelių eismo taisyklių pažeidimų bei pasišalinimo iš eismo įvykio vietos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

"VIPUBLIC GYM" #vipublicgym

"VIPUBLIC GYM" #vipublicgym   portretas
"VIPUBLIC GYM" #vipublic

Arestas,

Arestas, portretas
Arba nuo 5 iki 8 metu. Vel seimunai girti piiminejo istatymus,kad tokios skyles.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių