Justiniškių gatvėje – kraupi BMW avarija: automobilis virto metalo laužu

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę įvyko skaudi avarija sostinės Justiniškių gatvėje. Po smūgio į apšvietimo stulpą metalo laužu pavirto BMW automobilis, vairuotojas sužalotas.

Pasak Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, policija gavo net 4 pranešimus apie eismo įvykį. Pirmasis pranešimas apie avariją užfiksuotas 14.46 val.

Buvo pranešta, kad Justiniškių gatvėje, nuo Spaudos rūmų, ties „Nemuno baldų“ centru, BMW automobilis rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą, yra prispaustų žmonių. 

Policijai skambinęs avarijos liudininkas tvirtino, kad vairuotojas nekalba, yra be sąmonės.

Ugniagesiai sumaitotame automobilyje prispaustą vairuotoją išvadavo. Į eismo įvykio vietą atskubėję medikai sužalotą vairuotoją išvežė į ligoninę. Vyras buvo be sąmonės, pirminiais duomenimis, įtariama kojų trauma.

Policija duomenų apie vairuotojo girtumą ir viršytą greitį kol kas negalėjo pateikti.

Pasak Vilniaus policijos atstovės, kol bus tvarkoma avarijos vieta, bus uždaryta Justiniškių gatvė nuo Šešuolių gatvės Rygos gatvės link.

Feisbuko grupėje avariją matę žmonės dalijosi nuotraukomis. Avarijos vieta atrodo tragiškai. Matyti, kad smūgio būta labai stipraus. BMW automobilis visiškai sumaitotas, automobilio ratas nulūžęs ir išlėkęs į važiuojamąją kelio dalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rici

Rici portretas
Vienu DALBAJOBU maziau

Ką čia bekomentuoti?

Ką čia bekomentuoti? portretas
BMW
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių