Oro uoste pasieniečiai sulaikė, įtariama, neblaivų ir chuliganiškai besielgusį baltarusį

  • Teksto dydis:

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė iš Minsko atskridusį ir chuliganiškai besielgusį baltarusį. Įtariama, alkoholio paveiktas užsienietis necenzūriniais žodžiais keikė dokumentų patikros laukusius bendrakeleivius, nepakluso pasieniečiams bei atsisakė tikrintis blaivumą.

Pasak pranešimo, trečiadienį vakare Vilniaus oro uoste tarnaujantys pasieniečiai iš čia dirbančių tarnybų gavo pranešimą apie incidentą atvykimo terminale. Tarp iš Baltarusijos sostinės Minsko atskridusių keleivių buvo, įtariama, neblaivus ir chuliganiškai besielgęs vyras.

36-erių baltarusis necenzūriniais žodžiais keikė kartu atvykusius keleivius, kabinėjosi prie žmonių, triukšmavo, pažeidinėjo viešąją tvarką. Pasieniečiams atskubėjus į incidento vietą sunkiai aplinkoje besiorientavęs užsienietis nevykdė VSAT pareigūnų reikalavimų, ignoravo paliepimus nusiraminti. Dėl to pasieniečiai agresyvų keleivį sulaikė.

Vyras buvo atvesdintas į VSAT tarnybines patalpas ir uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Nepatenkintas baltarusis ir toliau garsiai šūkavo, su pasieniečiais bendravo pakeltu tonu bei atsisakė tikrintis blaivumą.

Atlikus formalumus vėliau sulaikytąjį pasieniečiai perdavė į oro uostą atvykusiems policijos pareigūnams, kurie tirs šį incidentą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių