P. Daunys stojo prieš teismą: kokia drama įvyko, nenori pasakoti net savo gerbėjams

  • Teksto dydis:

Vilniuje prieš teismą stojo žinomas atlikėjas Petras Daunys. Vyras kaltinamas smurtu ir grasinimais. Kitoje barikadų pusėje – atlikėjo mylimosios buvęs vyras. Kokia drama įvyko, P. Daunys nenori pasakoti net savo gerbėjams, pasakojama LNK reportaže.

Trys straipsniai ir teisiamųjų suolas – į teismo salę žengė daugeliui pažįstamas veidas – atlikėjas P. Daunys. Atlikėjas kaltinamas smurtu, t. y. fizinio skausmo sukėlimu ar nežymiu sužalojimu. Kitas kaltinimas susijęs su sisteminiu bauginimu naudojant psichinę prievartą, grasinimais sunkiai sužaloti ar net nužudyti. Taip pat atlikėjas kaltinamas šmeižtu.

„Vyksta tyrimas, palaukim pabaigos, dar ne visi liudytojai apklausti“, – kalbėjo prokuroras Alvydas Markauskas.

Nukentėjusiais pripažinti du žmonės. Vienas jų – verslininkas Raimondas Arlauskas, kartu su juo atvykusi moteris – antra nukentėjusioji. Tik atėjęs teisėjas išgirdo prašymą bylą nagrinėti ne viešai. Pirmiausia to paprašė teisiamoji pusė, tačiau nei nukentėjusieji, nei prokuroras neprieštaravo.

„Kadangi gali būti atskleidžiamos privataus gyvenimo tam tikros detalės, tad, siekiant apsaugoti asmens privačius interesus, yra galimybė rengti uždarą posėdį. Teismas šiuo atveju taip ir nusprendė“, – sakė advokatas Tomas Januškevičius.

Anot advokatų, byloje yra daug privataus ir intymaus gyvenimo detalių. Tai susiję ir su kaltinamojo mylimąja, garsia renginių organizatore Rasa Barauskaite. Ji yra nukentėjusiojo buvusi žmona.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Jokių įspūdžių. Nelabai noriu jums komentuoti, tai nelabai daug ką ir pasakysiu. Posėdis, kaip žinot, nėra viešas“, – teigė P. Daunys.

Taigi viena moteris ir du vyrai – buvęs ir naujas mylimasis. Kokia intriga ir drama įvyko, nei žiniasklaida, nei visuomenė nesužinos.

„Susilaikysiu nuo detalių, gerbkime posėdžio uždarumą. Suprantu visuomenės smalsumą, bet šią dieną jis neturi jokio pagrįsto intereso“, – kalbėjo T. Januškevičius.

Teisiamųjų suole atsidūręs apie meilę dainuojantis atlikėjas net savo gerbėjams nenori pasakoti, kas ir kaip įvyko.

„Būna kartais gyvenime, atsitinka, reikia apsiginti“, – sakė P. Daunys.

Kaltės nepripažįsta, sutinka ar gailisi?

„Atsisakysiu komentuoti. Kaltinamasis ginasi nuo jam pareikštų kaltinimų“, – kalbėjo T. Januškevičius.

Vien kaltinimas, susijęs su grasinimu, atlikėjui numato laisvės atėmimą iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu pagal

Nu pagal portretas
Pavarde tai skamba tikrai problemiskai.va kaip lenktyniu asas zala.tik pradejo lenktynes,jau ziurek transportui iskarto zalos padaryta.arba kaip plionkes-celofano draugelis zalys,skaiciau nuteise uz sukciavima.arba kaip tenisininkas berankis...cia kaip ilgu nuotuoliu begikas bekojis.

Ka as zinau

Ka as zinau portretas
Bet su tokia pavarde problemu neisvengsi.imk geriau moteriskes pavarde, nes abejoju ar ji nores daune buti

Prajuokino pacuks

Prajuokino pacuks portretas
antikvariato myletojas,neverta del senos plerpinės taip draskytis,oi neverta!!! Lai sena tarka del taves draskos!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių