Pakilus kainoms, pasipylė vagystės iš degalinių: nusikaltėliai Vilniuje pasitaikė kūrybiški

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu Vilniuje suintensyvėjo vagystės iš degalinių. Policija ėmėsi priemonių vagims sulaikyti, praneša LNK.

Sostinės pareigūnai sulaikė Vilniuje siautusius degalų vagis. Grupės nariai buvo pasiskirstę vaidmenimis – vienas degalus vogdavo, kitas buvo atsakingas už palydą ir aplinkos stebėjimą. Bandydami suklaidinti policijos pareigūnus, jaunuoliai kūrybiškai maskuodavosi pasikeisdami išvaizdą – gegužės mėnesį apsivilkdavo pūkines arba maisto išvežiotojų striukes.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Vaikinas ant savo automobilio užsidėdavo kitoms transporto priemonėms priklausančius valstybinio numerio ženklus. Degalinėse prisipildavo degalų į baką ir talpyklas ir nesusimokėjęs sprukdavo. Iš karto po vagystės vyras atsikratydavo valstybinio numerio ženklais ir užsidėdavo tikruosius.

22-ejų jaunas vyras grįžęs iš emigracijos, kur prarado vairuotojo pažymėjimą dėl šiurkščių teisės pažeidimų. Grįžęs į gimtinę ėmėsi nusikalstamų veikų. Policija įtaria, kad jis padarė ir kitų nusikaltimų, tad prašo atsiliepti nuo šio asmens nukentėjusius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Stagnacija partizanai banditai tautos atmintyje, kol gyva bus tauta ir laisvės troškimas. partizanų kovos. laisvės galėjo trokšti tik banditai arba psichiniai ligoniai. Sistema išaiškino pati save. Gyvenimo tariamo socializmo sąlygomis, beviltiškoje tamsoje privalėjome įžiūrėti akinančią šviesą, o tai kas balta-be atodairos trypti ir juodinti. Kurgi ne : vergija- tai palaima, o nepriklausomybės troškimas- na kas kita kaip liguistas kliedesys. Lietuvos respublikos lietuviai Velnio išpažintojai veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami teisybę. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas marcinkevičius.

Ruskis

Ruskis portretas
Pasisaugoti privalome.Prasides pyzdinimo banga.Po to kacapai dar gali uzeiti.Vamzdets konkretus.

Vytas

Vytas portretas
Nematau problemos,sakysim JAV jau seniai piltis gali tik sumokėjęs,kalbu apie Ilinojaus valstiją.Dauguma atsiskaito kreditinėmės prie pačios kolonėlės,bet gali sumokėti ir pas operatorių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių