Pareigūnams demaskuojant „pilstuko“ pardavėją, užėjo klientas: sakėsi atėjęs į kirpyklą

  • Teksto dydis:

Vilniuje policija demaskavo dar vieną nelegalios prekybos vietą. Įtariama, kad joje buvo parduodamas „pilstukas“, pagamintas iš dezinfekcinio skysčio, praneša LNK.

Iš pat trečiadienio ryto sostinės kriminalistai pasibeldė į butą Naugarduko gatvėje. Laiptinėje ant pašto dėžučių – pilietiškos kaimynės įspėjimas apie čia apsilankančius vagis. Bet šį kartą policija atvyko ne ieškoti vagių. Pareigūnai sužinojo, kad čia gali būti nelegaliai prekiaujama alkoholiu.

„Patikrinimo metu buvo sulaikytas asmuo, kuris įsigijo, kaip įtariama, praskiesto techninio spirito. Toliau atlikus veiksmus, buvo sulaikytas asmuo, kuris realizavo minėtą techninį spiritą. Pas jį radome virš keturių litrų minėto skysčio“, – pasakojo policijos komisariato viršininkas Erikas Jalovikas.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Buto šeimininkas nebuvo nusiteikęs pokalbiui.

Kol kriminalistai darė kratą, į butą užėjo klientas. Jis tikino, kad atėjo ne svaigalų, o į kirpyklą.

„Aš čia kerpuosi. Už kirpimą moku du eurus, nuolat čia kerpuosi“, – sakė klientas.

Pasak pareigūnų, tokio „pilstuko“ iki šiol Vilniuje nebuvo aptinkama.

„Tai yra naujas produktas, jis nėra dažnas. Tai nėra gamyklinio produkto imitacija. Šiuo metu atliksime tyrimą, galbūt daugiau paaiškės po ekspertizės“, – sakė E. Jalovikas.

Užrašas ant etiketės skelbia, kad tai – dezinfekcinis skystis. Jis gaminamas ir parduodamas Latvijoje. Vasarą Latvijos policija pranešė, kad konfiskavo toną alkoholinių gėrimų, kurie buvo nelegaliai pagaminti naudojant šią dezinfekcinę priemonę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zmogus

zmogus  portretas
geriantis kaukole supratimu turi daugiau negu vsi kiti OZIAI slepdamiesi uz pilietiskumo. keliu kepure
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių