Prie Vyriausybės – incidentas dėl vėliavos: protestuotoją išsivežė policija

  • Teksto dydis:

Policijos departamentas trečiadienį pranešė, kad  pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neapykantos kurstymo ir vėliavos išniekinimo.

Jo duomenimis, į mitingą prie Vyriausybės atėjęs asmuo atsinešė Lietuvos valstybės vėliavą, ant kurios buvo užrašytas užrašas, galimai kurstantis neapykantą.

Asmuo buvo sulaikytas, pristatytas į policijos komisariatą, apklaustas, atliekami kiti būtini procesiniai veiksmai.

Tyrimą dėl kurstymo prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę bei valstybės simbolių išniekinimą pradėjo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato 3-iojo policijos komisariato pareigūnai. Jį kontroliuoja Vilniaus apylinkės prokuratūra.

Policijos nuotr.

Nuo antradienio protesto akcijas prie Seimo, Vyriausybės rengia „Didžiojo šeimų gynimo maršo“ organizatoriai. Jie protestuoja prieš valdančiųjų vykdomą šeimos, sveikatos politiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ha ha ha

ha ha ha portretas
Žinoma, tai kaliausei, apsivyniojusiai gintarais ir pagoniškais hidžabais, dar reikėtų vienos bylos už Tautinės Giesmės pasityčiojimai blogą giedojimą, nes ji nemoka nei žodžių, nei melodijos (jos arija Vinco Kudirkos giesmės motyvais buvo lyg bandymas lietuvišką trispalvę nupiešti dviem flomasteriais, kurių vienas violetinis, o kitas – neberašo). Jei organizatoriai būtų pakaltinami, galima būtų klausti, kodėl jie pakvietė šią festivalio „Juokis“ laureatę iš sudegusio klojimo teatro jiems sarmatos daryti, bet ką tu klausi Orlausko, čia gi kaip prašyti Širinskienės, kad poeziją padeklamuotų.

tikrasis šeimų mylėtojų veidas

tikrasis šeimų mylėtojų veidas portretas
"Tačiau žiūrint filmuotus kadrus, kaip nuėjusį pas mitinguotojus skerdžiamos kiaulės balsu jį bando perrėkti nevykusi Orlausko pristatyta himno giedotoja: „ant kartuvių jį reik, kartuves ruoškit!“, supranti, kad daugiau informacijos apie antrąjį šeimų maršą jau ir nebereikia. Net ir politikas neprivalo klausyti šitų tamsuolių baubimo ir atriaugų."

rgb

rgb portretas
nesikabinkit prie zmoniu, laisva lietuva , nepatinka valdzia ,tai protestuoja
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių