Įtariamas vagystėmis ir apsaugininko sužalojimu jaunuolis sučiuptas oro uoste

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Vilniaus miesto pareigūnams pavyko atskleisti nemažą rezonansą visuomenėje sukėlusį nusikaltimą, kai balandžio 16 dieną „Lidl“ parduotuvėje, Žemaitės g., Vilniuje, buvo užpultas apsaugos darbuotojas, kuris bandydamas sulaikyti nusikalstama veika įtariamą asmenį, nukrito ant grindinio ir susižalojo galvą, pranešė Vilniaus policijos pareigūnai.

Šį kartą asmuo buvo sulaikytas už įtariama nusikalstamos veikos įvykdymą, kai Vilniaus tarptautiniame oro uoste š. m. liepos 24 dieną apie 3.30 val. pavogė kuprinę, kurioje buvo 9 tūkst. eurų grynaisiais pinigais, nešiojamas kompiuteris, kompiuterio ekranas, belaidžiai ausinukai bei kiti asmeniniai daiktai.

Pareigūnai pas sulaikytą, jau policijai žinomą asmenį surado kuprinę su nešiojamu kompiuteriu, kompiuterio ekranu, bei kitais asmeniniais daiktas. Iki sulaikymo įtariamasis dar spėjo pasimėgauti galimybe leisti svetimus pavogtus pinigus, pirkdamas naujus drabužius. Už šį nusikaltimą asmeniui gresia baudžiamoji atsakomybė dėl vagystės, kuriame numatytas laisvės atėmimas iki trejų metų.

Paaiškėjo, kad tas pats jaunuolis šią vasarą jau buvo įkliuvęs policijai. Liepos 13 d. jis sulaikytas su įkalčiais, kai iš įmonės teritorijos pavogė sniego valymo aparatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bandito gerbėjai

bandito gerbėjai portretas
pirmą kart teisinot, kad čia jis geras , o apsauginis--kaka.Ką dabar pasakysit? Kuprinė kalta?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių