Tėvai atpažino: rastas kūnas – dingusio M. Davidonio

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Trakų rajone, Valų kaime, Neries upėje, rastas skenduolis – vasarį Vilniuje dingęs 15-metis Mykolas Davidonis.

Žinią patvirtino paauglio tėtis Mindaugas Davidonis, pasidalydamas informacija specialiai sūnaus paieškoms sukurtoje feisbuko grupėje „Mykolo paieška“.

„Pranešame, jog šiandien, po beveik trijų mėnesių paieškų, buvo rastas mūsų sūnaus Mykolo kūnas. Nuvykę į vietą atpažinome savo vaiko rūbus. Vyksta ekspertizė, po jos policija patvirtins. Esame dėkingi už jūsų visų pagalbą, palaikymą ir linkėjimus. Labai prašome išlaikyti rimtį ir ramybę“, – rašė 15-mečio tėtis.

Kaip jau rašyta, vyriškos lyties skenduolį gegužės 1-ąją aptiko baidare plaukęs žmogus. Kūnas buvo smarkiai suiręs. Iš pradžių ugniagesiai negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti, ar tai – dingusio M. Davidonio palaikai.

Primename, kad 15-mečio vilniečio buvo pasigesta šeštadienio, vasario 4-osios, vakarą. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos. Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo tądien apie 16 val. prie Vingio kino teatro.

Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu. Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso miesto centre, Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.

Per paieškas Vilniuje prie Žirmūnų tilto buvo rasti įvairūs jo daiktai, tarp jų kuprinė striukė, kuprinė, telefonas, banko kortelė, ausinės. Kelta nuskendimo versija, vaikino Neryje ieškojo narai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tegyvuoja žydų mafija

Tegyvuoja žydų mafija  portretas
Vyriausybininkai landsgrybiai, armonautai, prastatūtė schiman ir qrvu ministerija su MORGO MORGANA. KAD JIE NUO SAVO PREKIŲ PLAUKTŲ IRGI NERIM PILVAIS Į VIRŠŲ.

?

? portretas
I ta kaimelį jį gal atvežė ir gyvą ,ar jau pribaigta, įmetė į Nerį. Gaila, kad siautėja šaly profesionalus žudikai. Užuojauta tėvams.

man visvien itartina visa ta dingimo istorija

man visvien itartina visa ta dingimo istorija portretas
o man kazkodel atrodo kad gal jie ten su draugais susipyko susimuse jis ikrito i upe ir visi issilakste ir pasimete kad "nk nezinau, nemaciau ir tipo jis vartojo"... gal intuicija meluoja... nzn...RIP
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių