Vykdant dingusio Mykolo paiešką – visuomenei svarbi žinia iš pareigūnų

  • Teksto dydis:

Savaitgalį Vilniuje dingus 15-čiui Mykolui Davidoniui, antradienį tęsiant jo paiešką pareigūnai siunčia svarbią žinią visuomenei.

„Dėkojame visiems pilietiškiems ir aktyviems žmonėms, kurie padeda artimiesiems ir pareigūnams ieškoti dingusio nepilnamečio. Tačiau norime atkreipti dėmesį ir paprašyti visų būti labiau atsakingais, neskleisti tikrovės neatitinkančios informacijos, nekelti jokiais faktais nepagrįstų versijų ir taip neaudrinti visuomenės“, – antradienį rašoma Lietuvos policijos feisbuke.

Kaip teigiama, pareigūnai tiria visas galimas versijas, aktyviai vykdo fizinės paieškos veiksmus, peržiūri daug vaizdinės medžiagos, atlieka daug kito analitinio ir nematomo darbo.

„Leiskite policijai ir savanoriams ramiai bei kryptingai dirbti, nes tik taip greičiau pasieksime rezultatą. Ačiū už supratimą. Sėkmės mums visiems ieškant Mykolo“, – akcentuojama socialiniame tinkle.

 

 

Primename, kad policija, savanoriai antradienį tęsia Vilniuje savaitgalį dingusio paauglio M. Davidonio paiešką.

„Šiandien tęsiami paieškos veiksmai, bus vėl šukuojama pakrantė, dirbama su informacija, kurios yra nemažai. Nuo 10 val. tiek policijos pareigūnai, tiek savanoriai, Raudonojo kryžiaus atstovai, šauliai tęs paiešką. Taip pat bus keliami dronai“, – BNS informavo Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Somorokovskaja.

Dingusio M. Davidonio pareigūnai ir savanoriai sostinėje, palei Nerį, ieško nuo sekmadienio, per paieškas iki šiol rasti įvairūs vaikino daiktai – striukė, kuprinė, telefonas, banko kortelė, ausinės. Vaikino upėje ieškojo ir narai.

Vilniečio buvo pasigesta šeštadienį vakare. Artimieji per socialinius tinklus paprašė visuomenės pagalbos.

Paskutinį gyvą kontaktą penkiolikmetis su draugais turėjo šeštadienį, apie 16 val. prie Vingio kino teatro. Maždaug po pusvalandžio vaizdo skambučiu bendravo su draugu.

Turimais duomenimis, šeštadienį 16.10 val. vaikinas išlipo iš 4 troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo upės link, buvo prie Operos ir baleto teatro stotelės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man idomu,

Man idomu, portretas
kodel sio zmogaus ieskoma,kaip kadaise Grauzinienes sunaus,o ne nusispjaunama,kaip dingus daugumai eiliniu pilieciu!?

Siaubas

Siaubas portretas
Laisvės partijos veiklos pasekmės. Armonaitė, Šimašius, Danielė, Dobrovolska - daugiau narkotikų, daugiau nelaimių, - laisvė narkomafijai.

Turetu

Turetu portretas
Policija pasidomet kokiu tinklu mobilus telefonai tuo metu buvo salia ir kur po to atsitrauke ,bet ar tai jiems rupi ,pokalbiu isklotines dar kur ?????
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių