LIETUVIŠKOS odinės piniginės VALETAS (https://www.valetas.lt) + AKCIJA

LIETUVIŠKOS odinės piniginės VALETAS (https://www.valetas.lt) + AKCIJA
Kaina: 34 €
Valetas V2 - natūralios odos, rankų darbo vyriška piniginė / kortelių dėklas.
Į VALETAS V2 vyrišką piniginę sutalpinsite 8 banko/kreditines korteles (6 mechanizme + 2 viduje), banknotus (visų nominalų eurus), bei monetas.
Produktas turi integruotą RFID apsaugą (jūsų bekontaktės kortelės, esančios piniginėje, yra saugomos nuo nuotolinio pinigų nuskaitymo).
Korteles iš piniginės išstumsite vienu mygtuko paspaudimu - išstumtos kortelės išsidėsto paeiliui, todėl visos yra matomos, o reikiamą kortelę ištraukti yra itin patogu. Kiekvienas tikras vyras supranta, kokią reikšmę suteikia kokybiška ir stilinga vyriška piniginė.

Naująjį "VALETAS V2" įsigykite mūsų parduotuvėje, adresu: https://www.valetas.lt
Kontaktinis numeris: 8-610-15515
Instagram: @valetas.lt
YouTube: Valetas

NUOLAIDOS KODAS: skelbimas
(Nuolaida galioja iki 2019-04-30) Nuolaidos kodas suteikia nemokamą pristatymą TIK LIETUVOS teritorijoje (siunčiama TIK paštu, autobusų siunta arba LP express paštomatu).

Užsisakyk ir tavąjį Valetą pradėsime gaminti tuoj pat!

#tikraoda #valetas #naturalioda #pagamintalietuvoje #rankudarbo #vyriskapinigine #vyriskospinigines #vyriškospiniginės #cardholder #korteliudeklas #korteline #mazapinigine #lietuviskapinigine #lietuviska #vyriskaodinepinigine #vyriškaodinėpiniginė #lietuviškasproduktas #lietuviuproduktas

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Aksesuarai skelbimus.