Puiki lempa su 256 spalvomis!

Puiki lempa su 256 spalvomis!
Kaina: 25 €
Parduodama nauja lempa ,,GLIME". Puikus pasirinkimas tiems, kas mėgstaspalvas ir ramius garsus kelių funkcijų lempa, gali būti naudojama ir kaip žadintuvas!

Pabuskite su saulėtekio imitacija. Automatinis šviesos valdiklis įjungia šviesą 30 minučių prieš signalizaciją. Šviesos intensyvumas palaipsniui didėja ir pasiekia pilną intensyvumą pabudimo metu, kaip ir natūralus saulėtekis, kuris padeda jums patogiai ir patogiai pakilti iš skanaus miego.
Spalvos keitimas: gražus minkštas apšvietimas su šiltai baltu švytėjimu yra gražus kaip tamsios naktinės šviesos, bet taip pat gali būti pakankamai ryškus skaityti. Su automatinio ciklo 256 RGB spalvų deriniais. Be to, kai lempa šviečia, galite ją sustabdyti ir pasirinkti norimą spalvą.
Aukštos terapijos garsai: 4 natūralaus garso nustatymai. Puikiai tiks pašalinti pašalinius garsus.

Galimas siuntimas į kitus miestus. Jeigu domina, prašome kreiptis. Mus galite rasti Varnių g. 48C, Kaunas 48415, Vilijampolės turguje, 37 skyriuje. Pm arba 863147779. Darbo laikas II-V 9-17h. VI-VII 9-15h. Pirmadieniais nedirbame! Dėl jūsų patogumo, galima tartis ir po darbo valandų!

https://www.facebook.com/groups/125958468089063/

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Švietuvai, lempos skelbimus.