Vartai, roletai, žaliuzės, tinkleliai Kaune ir Kauno rajone

Vartai, roletai, žaliuzės, tinkleliai Kaune ir Kauno rajone
Kaina: 12 €
UAB Ramvika savo paslaugas teikia visoje šalyje. Įmonės salonai yra Utenoje, Ukmergėje ir Kaune. UAB Ramvika (Raudondvario pl. 131 Kaunas (PC Ermitažas) Tel. 865227382) prekių kokybė remiasi patikimomis naujausiomis technologijomis ir šiuolaikiniu dizainu. Profesionalūs įmonės vadybininkai ir meistrai, tiesiogiai bendradarbiaudami su tiekėjais, visada pasiruošę konsultuoti klientus, parinkti ir sumontuoti jiems reikalingas kokybiškas prekes už geriausias kainas. Suteikiama garantija gaminiams ir montavimo darbams. Kauno mieste meistro atvykimas į vietą, katalogų pateikimas, matavimas, paskaičiavimas ir konsultacijos yra nemokami. Mokama tik už montavimą, gaminius ir gaminių pristatymą.

Kviečiame pasinaudoti UAB Ramvika akcijomis, nuolaidomis, vadybininkų ir meistrų – montuotojų konsultacijomis bei paslaugomis. Skambinkite, rašykite mums, pasinaudokite naujausiomis, kūrybingomis, šiuolaikiškomis, konstrukcinėmis, techninėmis rekomendacijomis Jūsų būstui ar įmonei.

UAB Ramvika prekės:
Markizės;
Pergolos;
Visų rūšių vidaus ir lauko žaliuzės: apsauginės, horizontalios, vertikalios, išorinės, medinės, plisuotos, aliuminės;
Roletai: klasikiniai roletai, kasetiniai roletai, roletai „Diena – naktis“, stoglangių roletai, roletai valdomi iš apačios į viršų, roletai visiškai užtamsinantys patalpą;
Tinkleliai nuo vabzdžių: tinklelis – durys, tinklelis – roletas, tinklelis – rėmelis.
Atveriami garažo vartai;
Segmentiniai pramoniniai ir buitiniai garažo vartai – ranka valdomi arba automatiniai;
Durys ir langai segmentiniuose vartuose;
Automatika, automatikos priedai.

Kontaktai Kaune:
https://sauleskontrole.lt/
El.p. kaunas.sauleskontrole@gmail.com
Raudondvario pl. 131 Kaunas (PC Ermitažas)
Tel. 865227382

Tags
#Žaliuzės, #Roletai, #Garažovartai, #Markizės, #Tinkleliai

Raktažodžiai: #Žaliuzės, #Vartai, #Garažovartai, #Roletai, #Markizės, #Tinkleliai, #Automatika, #Automatikospriedai, #Segmentiniaigaražovartai, #Varstomigaražovartai, #Buitiniaigaražovartai, #Pramoniniaigaražovartai, #Pergolos, #Langai, #Durys, #Langųdanga.


Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.