Pelningiausi,legalūs uždarbiai:) Atnaujinta!

Pelningiausi,legalūs uždarbiai:) Atnaujinta!
Kaina: 100 €
Sveiki,
noriu pasiūlyti užsidirbti internetu 100 e ir daugiau. Investavus daugiau laiko galima užsidirbti ir daugiau, uždarbio dydis priklauso tik nuo jūsų pačių. Visi uždarbiai yra referral tipo, n-18! Jei kas dvejoja rašykit , atsiųsiu daugiau įrodymu arba oficialius tinklapius kur pateikta informacija apie šias referral programas. Nuorodas atidarinėkite per savo išmaniuosius, nes programėlės pritaikytos būtent jiems.

Kodėl verta atlikinėti referral uždarbius per mane?
Nes bendradarbiauju su daugumos Europos šalių gyventojais kurie užsiima referral uždarbiais, todėl nemaža referral uždarbiu dalis mane pasiekia tada, kai Lietuvoje jie būna nepaplitę. (Pliusas jums didesnė tikimybė jog pritrauksite daugiau žmonių) Be to vertinu ne tik pinigus, o ir naujas pažintis! Taip pat netolimoje ateityje pradėsiu steigti piniginius prizus tiems kas atliks visus uždarbius, prizu dydis priklausys tik nuo jūsų pačiu aktyvumo atliekant referral uždarbius , laimėtojus atrinks speciali programa atsitiktiniu būdu, todėl dėl sąžiningumo galėsite tikrai nesijaudinti !

Informuoju jog dėl didėjančio srauto kai kuriuose uždarbiuose pradeda įvedinėti limitus! (T.Y. Įveda maksimalius pakvietimu skaičius arba sumažina sumas) Jei kyla nors menkiausiu dvejonių galiu nuraminti, jog nesiūlau uždarbiu kuriu pats neišbandau. Taip pat dažnai, atsiklausus jau uždarbius atlikusiu žmonių, duodu jų kontaktus, kad naujokai referral uždarbiuose galėtu pasikonsultuoti ne tik su manimi:) Su tais su kuriais susidirbu ir pradedu pasitikėti, pervedu pinigu uždarbiui atlikti, jei pačiam neužtenka:)

Atminkit, pirmi du uždarbiai yra pamatas kitiems !

Taigi pradedam: Tie kas nori gauti 20 pries registruojantis susisiekite pasižymėsiu jus, jog gaves bonusa po jusu korteles patvirtinimo,pervesciau 5 eurus nuo savo bonuso:)

1.Monese kortele (Visiškai nemokama, galite matyti nuotraukoje) Ypatingai naudinga tiems kurie turi antstolių, nes antstoliai Moneses nepasiekia ! Neskaitant 15 eurų bonuso kurį gausite atlikę visus reikiamus žingsnius ir galimybės užsidirbti papildomai kviečiant savo draugus, pažįstamus ar giminaičius, Monese naudinga tuo jog galite nemokamai kiekvieną mėnesį išsigryninti iki 200 eurų ar atsiskaityti bet kokia valiuta iki 2000 eurų, be jokių papildomų mokesčių. Taip pat galite gauti atlyginimą į ją ar apsipirkinėti internete. Taip pat jos nebemato VMI !

Už registraciją ir atliktus žingsnius, gausite 15eur!
Patvirtinus visą reikalingą informaciją reikės užsisakyti nemokama Monese fizinę kortelę, o jai atėjus atlikti bent 1 apsipirkimą nors ir už 0.10€ naudojantis ja, o tai atlikus iškart gausime abu po 15eur! Tuos pinigus galite tuoj pat persivest sau ar nusiimti be jokių mokesčių.

Nuoroda: https://monese.app.link/PacW0hEgvY?invite=GIEDR398

Registruojantis BŪTINAI įveskite mano kodą: GIEDR398

Tik užsiregistravus galite pradėti kviesti draugus ir nuo kiekvieno gauti po 15 eurų:)

Gave kortele, susisiekite, pervesiu jums 1,01 e tam jog atliktumėte mokėjimą ir aktyvuotumėte kortelę. Noriu jog šis uždarbis jums būtų be jokių investicijų. (Galite matyti nuotraukoje) Jei kas nors gavęs bonusą nenorės kviesti draugų, o tiesiog užsidaryti sąskaitą, susisiekite padėsiu )

Kadangi changewallet pakeite sąlygas ( galite matyti nuotraukoje, norint gauti 10 euru bonusa reikes įnešti 100 eurų, pakeičiu antra uždarbį į Bitpanda)

2. Bitpanda ( Kripto valiutų piniginė) - REIKALINGA 25 eurų investicija! (Įšeina atlikti ir turint problemų su antstoliais )

Spaudžiame ant nuorodos, patvirtiname tapatybę ir pervedame 25€ ( nepamirškit daryti tarptautinio pavedimo, mokėjimo rekvizitus Bitpanda sugeneruos ir atsiųs jums tiesiai į elpaštą) Ikritus pinigams į Bitpanda, nusipirk bet kokios kriptovaliutos už 25€, ir iškart gausi 10€ bonusą, gavus bonusą parduok ankščiau nusipirktą kriptovaliutą ir persivesk sau į sąskaitą 35 eurus :)

Pervedinėdami pinigus rinkitės tarptautinį pavedimą ( Turėtu būti nemokamas, priklauso nuo jūsų pasirinkto paslaugų plano jūsų banke). Pinigai juos pasiekia per 2-3 darbo dienas, atgal įkrenta daug greičiau.

Taip pat užsiregistravę gausite savo asmeninę nuorodą, kuria dalindamiesi su giminėm, pažįstamais ar draugais, po jų kiekvienos registracijos ir atliktų veiksmų uždirbsite po 10€.

Nuoroda: https://www.bitpanda.com/?ref=110388491412075743

Atlikus šiuos du, susisiekite. ( Dėl skelbimo ženklų skaičiaus apribojimų negaliu pateikti ir aprašyti visų uždarbiu šiame skelbime.

Dar vienas riebus pliusas atliekant referral uždarbius per mane, kai kuriuos galiu nedelsdamas pervesti iš savo Monese ar Revolut sąskaitos. Jums nereikes laukti kol jus pasieks uždarbiai.

Jei kils klausimu,rašykite per skelbiu susirašinėjimą arba email, tikrai padėsiu:)

Darbo mesti tikrai nepavyks, bet prisidurti 200-300 euru per mėnesį manau tikrai pavyks!

Atnaujintos nuotraukos cia: https://www.skelbiu.lt/skelbimai/pelningiausi-legalus-uzdarbiai-atnaujinta-43437343.html

Referral, Monese,Changewallet,verse, Dukascopy, Transfergo, Xoom,Bunq,Cryptotab,Pi Mining,Honeygain,Crypterium, Curve ir kiti.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Uždarbis internete skelbimus.