Yllo Messenger kur yra mokama už bendravimą

Yllo Messenger kur yra mokama už bendravimą
Kaina: 500 €
Sveiki visiems, manau daugelis susimąsto apie galimybę turėti papildomą pajamų šaltinį. Tai, apie ką žadu papasakoti turi du variantus suteikti tokią galimybę. Kai sužinojau apie StartUp projektą Yllo, pradėjau skaityti informaciją, supratau kad tai tokios inovacijos, kuriuos turi labai dideles perspektyvas ir vis labiau įgauna aktualumą mūsų šiuolaikiniame pasaulyje. Žemiau pateikiu oficialius kompanijos informacijos šaltinius, kur galima plačiau susipažinti su Yllo technologiją ir ateities planais. Informaciją pateikiama anglų ir rusų kalbomis. https://yllo.co/doc/
Kam bus tikrai įdomu, susiras laiko paskaityti arba peržiūrėti video apie projektą, video tik rusų k. tačiau galima įjungti subtitrus lietuvių k. https://www.youtube.com/c/YlloBest/videos
Yra sukurtas unikalus Messenger Yllo, kur už bendravimą yra mokama. Kompanija turi savo vidine skaitmenine valiutą xlt (tai yra LiteToken) apie kurį galite plačiau sužinoti perskaitę informaciją iš aukščiau pateiktų šaltinių.
Kol kas dar nėra tiksliai aišku kaip ateityje bus valdoma organizacija STO centralizuoto valdymo struktūra, kai bus galima sukauptus už bendravimą xlt apkeisti į kompanijos akcijas, už kurias bus mokami dividendai, arba galima bus parduoti juos kriptovaliutų biržose. Taip pat įmanomas ir decentralizuotas valdymas DAO, kai nėra vienintelio kompanijos savininko.
Kitas būdas įsigyti xlt tai nupirkti juos už kriptovaliutą, tuo tarpu ir USDT. Šiuo metu vyksta PreSale, o vienos monetos kaina siekia 0,007 cento. Su kiekvienu pardavimu jos kaina ir vertė auga. Kai pasibaigs PreSale xlt galima bus įsigyti tiktai bendraujant per Messenger Yllo, arba nusipirkti kai jau atsiras Binance ir kituose biržuose, kas yra planuojama jau šiais metais. Messenger Yllo turi aplikacija AppStore, ir jinai yra visiškai nemokama. Android versija kol kas yra kuriama, tačiau galima bendrauti ir turint android įrenginį ar net kompiuteri, nes sukurta web versiją.
Užsiregistruoti galima per šia nuorodą
xlt.one?ru=8395
Užsiregistravus, galite susisiekti su manimi per Yllo Messenger
valdemar89.yllo.co
Su mielu noru pabendrausiu, o kilus klausimams apie projektą, pasistengsiu kuo aiškiau į juos atsakyti.
Aš negaliu jums suteikti jokių garantijų dėl projekto ateities ir galimos rizikos. Tačiau bendraujant messenger jus nieko neinvestuojate :) Nors Messenger Yllo tik maža dalelė to ką planuoja šis StartUp projektas. Dėl to dar karta rekomenduoju patiems susipažinti su pateiktais informacijos šaltiniais ir priimti sau tinkamą sprendimą.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Uždarbis internete skelbimus.