Žiedinis Led šviestuvas

Žiedinis Led šviestuvas
Kaina: 15 €
Žiedinis šviestuvas
Naudodami universalų USB maitinimo laidą galite bet kada prisijungti prie bet kurio nešiojamojo kompiuterio ar maitinimo bloko.
3 x 10 reguliuojamų ryškumo lygių: turi 3 spalvų temperatūros lygius 3200K-6500K (šilta šviesa/natūrali šviesa/balta šviesa). Kiekvienos spalvos temperatūrą galima reguliuoti iki 10 ryškumo tipų.
Stabilesnis ir lankstesnis: sukant užraktą žiedinis žibintas gali pasiekti 360° sukimosi kampą, skirtingus šviesos kampus ir kryptis, todėl galėsite naudoti bet kurioje padėtyje ar bet kur. Fiksuota įrenginio montavimo įrenginio dalis pagaminta iš putplasčio, kuris stabilizuoja žiedo šviesą ir nepažeidžia ekrano. Žiedinis žibintas yra lengvas ir lengvai nešiojamas, todėl galite pasiekti geriausią darbo patirtį.
Greitas montavimas ir nuėmimas: greitai sumontuokite ir nuimkite žiedinį šviestuvą ir padėkite žiedinį šviestuvą bet kurioje padėtyje, kurios plotis mažesnis nei 2,5 cm, įskaitant kėdes, stalus, kosmetinius veidrodžius ir kompiuterius, nenukrisdami. Naudodami 170 cm USB maitinimo laidą, jūsų naudojimo erdvė nebėra ribojama.

Apsipirkti galite el.parduotuvėje:
www.perkupasbena.lt

Mus galite rasti :
*Urmo Bazė, Rytinė Galerija, 11 Salė,
18 vieta,"Perku Pas Beną", Pramonės pr. 16, Kaunas
Darbo laikas: I 9-15h II-V 9-16 val., VI 9-15 val., VII 10-14 val.

Prekių kiekis ribotas! Norėdami sužinoti prekės likutį parduotuvėje, kreipkitės asmenine žinute arba telefonu!
Tel. nr. +37061420424 arba asmenine žinute

Siunčiame ir į kitus miestus.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kita skelbimus.