Įsižeminimas, Clinton Ober. Pirmoji knyga apie žemės energija

Įsižeminimas, Clinton Ober. Pirmoji knyga apie žemės energija
Kaina: 10 €
Tai pirmoji knyga, kuri kalba apie Žemės energiją ir jos įtaką mums, žmonėms, ir nepaprastą gydomąją galią.
Autoriai: Clinton Ober,Stephen T. Sinatra, Martin Zucker

Knyga „Įsižeminimas“ pasakoja apie nepaprastą atradimą, kuris padės jums palaikyti gerą sveikatą ir apskritai būti laimingesniems. Knygos autoriai leidosi į visai naują tyrimų sritį ir ta sritis yra. žemė. Tuo aspektu, kaip apie ją kalba autoriai, žemė moksliškai tyrinėta dar nebuvo. Mes nežinojome, koks ryšys yra tarp žemės ir organizmo fiziologijos, tarp žemės ir mūsų sveikatos.

Vos atsivertę „Įsižeminimą“, jūs sužinosite naujų faktų apie mūsų visų ryšį su planeta, kurioje gyvename. Sužinosite, kokį vaidmenį čia atlieka žemės paviršiaus emituojami laisvieji elektronai, kaip jie veikia mūsų fiziologiją ir sveikatą.

Pasirodė, kad ryšys su žeme yra trūkstama grandis, kuri gali mums grąžinti sveikatą ir tiesiog gerą savijautą. Šioje knygoje surinkta daug pasakojimų, kuriuose žmonės dalijasi savo įžeminimo patirtimi. Įžeminimas padėjo jiems įveikti nemigą, chroniškus skausmus, stresą, nerimą, nuovargį.

Tūkstančiai žmonių, kurie išbandė įžeminimą, geriau jaučiasi, geriau miega, juos mažiau kamuoja chroniški skausmai ir nuovargis.

„Įsižeminimas“ yra iš tiesų novatoriška knyga.
Ji parodo kryptį tiems, kurie ieško efektyvių sveikatos palaikymo priemonių. Ta kryptis yra žemyn.

Įsižeminimo paklodės, kilimėliai, pledai, aksesuarai.
www.zemesenergija.lt
info@zemesenergija.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Mokslinė literatūra skelbimus.