Po alkoholio vartojimo medicininė pagalba lašelinėmis teikiamas. isblaivinimas druskininkai

Po alkoholio vartojimo medicininė pagalba lašelinėmis teikiamas. isblaivinimas druskininkai
Kaina: sutartinė
860268701.Po alkoholio vartojimo Nepraeinamas nerimas, sunkumas širdies plote, didesnis prakaitavimas.nemiga.Dažniausiai taip nutinka dėl alkoholio didelio arba pastovaus alkoholio vartojimo. Pašalinti nuovargio, nerimo, streso, skysčių ir mikroelementų trūkumo simptomus padeda stiprinamosios lašelinės lašinimas. Po išblaivinimo žmogaus nebevargins apsvaigimas, gerėja orientacija.
Budinga praktika, jog išgėrinėjant, etanolis sumažina apetitą, blokuojamas smegenų centro, atsakingo už mitybos poreikį.Tokiu atveju reikia atkurti mitybos pusiausvyrą, koreguoti darbo ir poilsio režimą, vengti streso.
Sunerimti reikia tada, kai nuolatos be didesnės pertraukos vartojami svaigieji gėrimai . Tai gali signalizuoti apie įvairius sveikatos sutrikimus. Nevalgius išgertas alkoholis pašalinamas maždaug per 60 min., maksimali koncentracija kraujyje susidaro per pusantros valandos.Vemiant galima pašalinti tik tą alkoholį, kuris yra užsilikęs skrandyje, pats vėmimas irgi nėra nepavojinga procedūra – yra galimybė pasitaiko tokių atvejų, kai paspringstama skrandžio turiniu ar plyšta skrandžio gleivinė ir žmogus gali nukraujuoti.Didžioji išgerto alkoholio dalis yra skaidoma ir kuris laikas išsilaiko organizme, ir tik apie 10 proc. yra pašalinama su šlapimu.Infomacija plačiau - Internetinė svetainė: www.detoksikacija24.lt
Darbo laikas: Dirbame 24 val per parą darbo dienomis, savaitgaliais ir šventinėmis dienomis.+ 370 602 68701 Konfidencialios išblaivinimo paslaugos namuose Alytus. Išblaivinimas namuose Alytaus mieste.Lašelinės nuo alkoholio,Gydytojo Toksikologo konsultacija,gydymas ir iškvietimas į namus Alytuje.Apsinuodijimo alkoholiu gydymas, Išblaivinimo paslaugos teikiamos visą parą namuose, detoksikacija .Gydytojo Toksikologo konsultacija, paciento būklės vertinimas ir stebėjimas, gydymo plano paskyrimas ir nuolatinis stebėjimas Detoksikacijos metu. Tolimesnio gydymo po apsinuodijimo alkoholiu paskyrimas. Rekomendacijų pacientui ir paciento artimiesiems suteikimas.Lašinant lašelines yra atstatomas normalus elektrolitų, šarmų - rūgščių balansas, valomi alkoholio skilimo produktai. Detoksikacijos metu iš organizmo šalinami toksinai, stiprinamas organizmas, skiriami vitaminai, mikroelementai ir medikamentai, pagreitinantys acetaldehido skilimą ir pasišalinimą iš organizmo, bei gerina savijautą.isblaivinimas druskininkai.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.