Teisingas universiteto, studijų, karjeros pasirinkimas su egoCOMPASS

Teisingas universiteto, studijų, karjeros pasirinkimas su egoCOMPASS
Kaina: 350 €
Karjeros planavimas prasideda, atsakant į kelis pagrindinius klausimus: kokios yra stipriosios jauno žmogaus savybės, asmenybės tipas ir gebėjimai, kokie galimi jo karjeros pasirinkimai, padėsiantys pasiekti maksimalių asmeninių rezultatų ateities karjeroje.

Sistema egoCOMPASS padeda atsakyti į šiuos klausimus. Ji padeda karjeros konsultantams atrasti unikalias asmenybės savybes, išskirtinius gabumus tam tikroms veikloms ir tinkamiausias karjeros kryptis, kurios garantuotų asmeninio tobulėjimo galimybes dar tik prasidedančiame paauglio karjeros kelyje.

egoCOMPASS užtikrina asmeninius, nešabloniškus rezultatus, sugeneruotus remiantis testą atlikusiojo atsakymais. Atlikto karjeros testo ataskaita yra itin išsami: joje įvardinamos ne tik tinkamiausios profesinės sritys, bet plačiai išanalizuojamas ir asmenybės tipas, turimi bendrieji įgūdžiai bei unikalios jaunuolio savybės.

Gavus testo rezultatus, vyksta individuali konsultacija, kurioje dalyvauja testą laikęs jaunuolis ir jo tėvai. Pateikiamos profesionalaus karjeros konsultanto interpretacijos ir realūs, tikslūs pasiūlymai jaunuolio karjeros, studijų ir tobulinimosi klausimais. Konsultacijoje aptariamas veiksmų planas dėl tolimesnio akademinio ir asmenybės ugdymo. Šį planą gali padėti įgyvendinti egoPERFECTUS specialistai.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.