Įžeminimo paklodė, kilimėlis, pledas

Įžeminimo paklodė, kilimėlis, pledas
Kaina: 15 €
Įžeminimo paklodė, kilimėlis, pledas
Rozetės testeris, įžeminimo strypas
Įsižeminimo paklodės, kilimėliai, pledai



Sveiki, įkūrėme projektą "Žemės energija", prekiaujame kol kas analogų Lietuvoje neturinčiais įsižeminimo produktais bei skelbiame aktualią informaciją šia tema. Siekiame, žmones supažindinti apie prarastą gydomąjį ryšį su Žeme bei šio ryšio atstatymo galimybes.

Mūsų tikslas - sveikesnis, kokybiškesnis ir laimingesnis gyvenimas.

Kas yra įsižeminimas, kokia jo teikiama nauda mūsų sveikatai, kviečiame paskaityti žemiau. Na, o mūsų svetainėje rasite unikalių produktų, padedančių „įsižemininti“ ir mėgautis sveikesniu bei harmoningesniu gyvenimu.

KAS YRA ĮŽEMINIMAS?
Įžeminimas tai ir labai senas dalykas ir visiškai naujas atradimas. Įžeminimas – tai kokio nors objekto kontaktas su žemės paviršiumi ir tuo pačiu – su natūraliu žemės elektros krūviu, kuris daro įtaką ir gyviems organizmams, visų pirma – slopina uždegiminius procesus. Įrodyta, kad uždegimai yra faktiškai visų chroniškų ligų priežastis. Uždegimai taip pat skatina ir organizmo ląstelių senėjimą.

Vadinasi, kontaktas su žeme mus apsaugotų nuo daugybės sveikatos problemų. Tačiau tai išgirdę žmonės dažnai atšauna, kad tokį kontaktą mes palaikome nuolatos tai esą vyksta savaime, tad nereikia jokių papildomų pastangų. Tai ne visai tiesa. Taip, mes gyvename ant žemės paviršiaus ir juo vaikštome, tačiau žemės faktiškai neliečiame. Nors daug tūkstantmečių žmogaus oda lietėsi su žeme, dabar šio sąlyčio nebėra.

Seniau žmones daug vaikščiojo basi ir per pėdas sėmėsi žemes jėgos. Bet dabar vaikščiojimas basomis kojomis yra retas dalykas. Avime batus, kurių padai pagaminti iš sintetinių elektros nepraleidžiančių medžiagų, namuose vaikštome sintetiniais kilimais ir miegame lovose su sintetine patalyne.

Ryšį su žeme galime atstatyti visai paprastai tai yra vaikščiojimas basomis kojomis. Basi galime būti ir lauke, ir patalpose, netgi savo biuruose, jei tik grindys ten pagamintos iš laidžių medžiagų.

Kas vyks įsižeminimo metu:
Susilpnės ar visai liausis uždegiminiai procesai.
Susilpnės ar išnyks įvairios kilmės chroniški skausmai.
Susilpnės chroniškas nuovargis.
Pagerės kraujo apytaka ir ląstelių aprūpinimas maisto medžiagomis. Sumažės patiriamo streso lygis.
Pagerės miegas.
Sustiprės organizmo energija.
Pradės greičiau gyti įvairios žaizdos.
Sustiprės imuninė sistema.

Įsižeminimas. Zemes energija.

info@zemesenergija.lt
www.zemesenergija.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sveikata, grožis skelbimus.