VONIVI oro drėkintuvas TULIP WOOD

VONIVI oro drėkintuvas TULIP WOOD
Kaina: 28.99 €
******LIETUVIŠKA ĮMONĖ******
******NEMOKAMA KONSULTACIJA PADĖSIME IŠSIRINKTI******
******ĮVAIRIOS KAINOS*****

Drėkintuvas - aromaterapijos difuzorius
https://www.aromi.lt/produktas/difuzorius-aromaterapijai-ir-drekinimui/
8 678 52610

ArOmi difuzorius – nepamainomas įrenginys Jūsų namuose artėjant šalčiams. Jis ne tik skleidžia malonius kvapus ir kuria jaukią atmosferą šviesomis, tačiau kartu drėkina, valo orą, nusodina dulkes – mažina alergijų pasireiškimą, gydo kvėpavimo takų ligas, lengvina atsikosėjimą ir miego kokybę, ypač tinka mažų vaikų peršalimo simptomams gydyti.

VEIKIMO PRINCIPAS:
Naujos ultragarso technologijos ArOmi difuzoriai veikia tyliai – puikiai tinka naudoti miegamajame, jogos užsiėmimuose ar ofise. Drėkintuvas automatiškai išsijungia pasibaigus vandeniui ar nustatytam veikimo laikui. ArOmi ultragarsas paverčia vandenį garais ir kartu su aromatinio aliejaus dalelėmis tolygiai paskleidžia aplinkoje.

PRIVALUMAI:
Difuzorius yra net 400 ml talpos, turi drėkinimo laiko reguliavimą, yra lengvos ir tvirtos konstrukcijos, turi reguliuojamas švelnias šviesas, sukuria paslaptingą atmosferą, atpalaiduoja, gydo, stiprina kūną ir džiugina sielą.

GYDOMASIS POVEIKIS:
Oras nuolat liečiasi su mūsų kūno paviršiumi – oda didžiausias kūno organas, oro drėkinimas ramina išsausėjusią, niežtinčią, paraudusią odą, padeda atsikratyti pleiskanų, o aromatiniai aliejai stimuliuoja natūralią regeneraciją, slopina uždegimus. Difuzorius veiksmingai padeda išgydyti *sausų akių* efektą, padeda kvėpavimo takams palaikyti normalią funkciją, ypač padeda alergijomis ar obstrukcine plaučių liga sergantiems žmonėms. Gydomasis aromaterapijos poveikis organizmui yra aprašytas tūkstantmečių senumo ajurvedos, Kinų medicinos gydytojų raštuose bei įrodytas šiuolaikinės medicinos moksliniuose straipsniuose. Oro drėkinimo ir aromaterapijos kompleksinis poveikis skatina ląstelių regeneraciją, malšina uždegimus ir stimuliuoja organizmo natūralius gijimo procesus.

Techninės charakteristikos:
Paskirtis - Aromaterapija, oro drėkinimas, oro valymas
Tipas - Ultragarsinis drėkintuvas
Automatinis išsijungimas pasibaigus vandeniui - Yra
Naudojamas - namuose, darbe kt.
Drėgmės kontrolė - Yra
Triukšmo lygis - 35 dB
Maitinimas - 220-240V
Dažnis - 2.4 MHz
Galia - 14 W
U - 24 V DC
I - 0.65 A
Talpa - 400 ml
Vandens garinimo greitis - 30 ml/val.
Integruotas reguliuojamas laikmatis - Yra
Drėkinamas plotas - 21-30 kv. m.

Svoris 800 g
Išmatavimai - 170 x 216 mm

Komplektą sudaro:
1 x įkroviklis
1 x vandens tūrio matuoklis.
1 x difuzorius
1 x vartojimo vadovas (anglų k.)

TELEFONAS KONSULTACIJAI +37069960751 – kreipkitės, padėsime išsirinkti labiausia atitinkantį Jūsų poreikius įrenginį :) Taip pat kviečiame apžiūrėti mūsų nukainuotus modelius:
http://www.aromi.lt/produkto-kategorija/difuzorius/

Siunčiame į visus miestus!

Atsiunčiame per 1-3 dienas (skubiai per vieną dieną), dėl pasaulinės pandemijos ir švenčių laikotarpio siuntiniai gali keliauti kiek ilgiau.

Siuntimas galimas:
Išperkamuju paštu
Paprastu paštu
LP express paštomatus
Kurjeriu

Išrašome saskaitas faktūras
Dirbame ir savaitgaliais

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sveikata, grožis skelbimus.