Gražūs, modernūs namukai ir statyba, pavėsinės, terasų statyba,stoginė

Gražūs, modernūs namukai ir statyba, pavėsinės, terasų statyba,stoginė
Kaina: sutartinė
Pavėsinių, modernių namukų statyba pagal mūsų sudarytą pavyzdžių katalogą ar pagal individualius poreikius. (Mūras arba medis)
Terasų statyba (polių įrengimas, geotekstilės paklojimas, terasos konstrukcijų įrengimas, terasos laiptai, terasos tvorelės).
Medinių fasadų renovacija (senų lentų nulupimas, difuzinės plėvelės montavimas, šiltinimas, karkaso montavimas ir t.t )
Medinių, mūrinių fasadų dažymas (sienų paruošimas dažymui, plovimas, gruntavimas jei reikia)
Pamatai, Mūro darbai. Padarau polinius pamatus su rankiniu grąžtu iki 1,2 metro gylio nedideliems statiniams. (Didesniems statiniams nuomojama kita stambesnė technika, klojiniai).
Gipskartonio montavimas (karkasų darymas)
Vidaus špakliavimas, dažymas
Patirtis gyvenamųjų namų statybose nuo pamatų iki visiško statinio užbaigimo.

Turiu lazerinį nivelyrą, kurio darbo laukas yra iki 100 metrų ir paklaida tik milimetrai, todėl darbas vyksta tiksliai ir greitai, nereikia 20 metrų nusverti su gulščiuku ir lakstyti. Taip pat turiu medžio ir mūro darbams reikalingus įrankius.

Derinsim, išsiaiškinsim reikalingos kokybės lygį, papasakosiu, parodysiu darbų pavyzdžių, šiaip dirbu kruopščiai ir atsakingai. Jei matau, kad kai kurių darbų nesugalėsiu padaryti, tai iškart pasakau ir nemuilinu, kad tik gaučiau darbo.
Statiniams, kuriems nereikia techninio projekto ir savivaldybės suderinimo, statiniams su laikinu pamatu (poliniai su mediniu grindų karkasu dažnai karkasiniams statiniams), kitiems mūriniams ūkio paskirties pastatams iki 50 kv., kuriems nereikia savivaldybės suderinimo, pabraižau jūsų statinį ir pateikiu jums, jei reikia.
Prieš pradėdamas darbus patariu, nusprendžiam, kokias medžiagas naudoti vienu ar kitu atveju (mūras, karkasai, stogo konstrukcija). Vienas iš pavyzdžių, kaip gali skirtis 2 vienodų karkasinių statinių kaina: karkasinio statinio kaina iš nedžiovintos pjautinės medienos (tiesiai iš gaterio) kaina gali būti apie 20-30% mažesnė lyginant su kalibruota džiovinta mediena. Kalibruota džiovinta mediena mažiau vaikšto, pastatas estetiškai gražiau atrodys.
Daugiau informacijos telefonu arba jūsų objekte. Teiraukitės ir dėl kitų nepaminėtų darbų, ieškosime geriausio sprendimo jūsų darbams atlikti už protingą kainą
El. paštas: edprojektas@gmail.com
Tel. 8 621 01095

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Statybiniai darbai skelbimus.