PASIŪLYMAS išskirtinės profesijos šildymo sistemos specialistams MONTU

PASIŪLYMAS išskirtinės profesijos šildymo sistemos specialistams MONTU
Kaina: 1 €
UAB “ŠILDYMO ABC” – tai šildymo sistemos Jūsų jaukiems namams, komercinėms patalpoms, ar kitiems pastatams. Juk šiltais namais reikia pasirūpinti jau DABAR!
Tik pas mus KOKYBIŠKA ŠILDYMO SISTEMOS ĮRANGA – patikrinto gamintojo: „Danfoss“ (Danija) platus produkcijos asortimentas: vamzdeliai grindų šildymui, sausos grindys, termostatai šildomoms grindims (belaidis, laidinis), rankiniai balansavimo ventiliai, automatiniai balansavimo ventiliai, kolektoriai ir jų priedai. ŠILDYMO KATILAI – patikrintų gamintojų: „Viessman“ (Vokietija) : Dujiniai katilai, dujinių katilų priedai, šilumos siurbliai, šilumos siurblių priedai, Taip pat, siūlome KOKYBIŠKĄ IZOLIACIJA „Caleffi“ kurią izoliuojamos šildymo sistemos, vėdinimo sistemos, šaldymo įrenginiai bei santechnika.


Tai PASIŪLYMAS išskirtinės profesijos šildymo sistemos specialistams MONTUOTOJAMS !!!Suteikiama galimybę už PATRAUKLIĄ KAINĄ užsisakyti www.sildymoabc.lt/sukurti-paskyra
arba tel. 860517284šildymo sistemos, izoliacijos priemionių asortimentą patiems ir MES jus KONSULTUOSIME NEMOKAMAI !

“ŠILDYMO ABC” gali Jums pasiūlyti ne tik platų prekių pasirinkimą, bei ir itin kokybiškas paslaugas, tai – katilo montavimas, šildomų grindų įrengimas, kondicionieriaus instaliacija.
Dėl konsultavijos ir detalesnės informacijos, lauksime Jūsų laiškų ar skambučių: Dubysos g. 60, Klaipėda, Tel. 860517284, E-mail: info@sildymoabc.lt, https://www.sildymoabc.lt
arba bendraukime socialinėje erdvėje: Facebooke - facebook.com/sildymoabc;
Linkedin – linekdin.com/company/sildymoabc.

UAB Šildymo ABC darbų pavyzdžiai:
https://www.youtube.com/channel/UC8SjWGovbS69Lww1tR-HBmg?view_as=subscriber

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Statybinės medžiagos skelbimus.