Peneseal FH sandariklis-impregnantas betonui, mūrui

Peneseal FH sandariklis-impregnantas betonui, mūrui
Kaina: 9 €
PENESEAL FH sandariklis-impregnantas giliai įsigeria į betoną ir, chemiškai reaguodamas su cemento komponentais, uždaro vidines poras bei mikroplyšius, giliai ir patvariai užsandarindamas bet kokio pobūdžio betoninius ir mūrinius paviršius.

SUTVIRTINIMAS:
PENESEAL FH sujungia betono komponentus į vientisą masę, padidina tankį, kietumą bei gerokai padidina betoninių paviršių atsparumą trinčiai ir ilgaamžiškumą. Iki glotnumo užtrinti paviršiai įgyja į marmurą panašią išvaizdą ir blizgesį. Testai parodė, kad šia priemone konservuotas betonas buvo 38% kietesnis už etaloninį betoną ir daugiau kaip 50% atsparesnis trinčiai.

DULKĖJIMO ELIMINAVIMAS:
PENESEAL FH chemiškai reaguoja su betone esančiomis druskomis, patvariai eliminuodamas dulkių išsiskyrimą.

ŠARMINIŲ JUNGINIŲ NEUTRALIZAVIMAS:
Kol progresyviai skverbiasi į betoną, PENESEAL FH pakeliui neutralizuoja šarminius junginius, išstumdamas juos į paviršių. Giliai esantys šarminiai junginiai užblokuojami, taip sustabdant jų išsikristalinimą ir išplovimą. Padidėja betono atsparumas smūgiams – bandymas parodė vidutinį 13,3% padidėjimą.

KONSERVAVIMAS:
PENESEAL FH likviduoja kapiliarinius ir temperatūrinius įtrūkimus šviežiai išlietuose betonuose. Kompleksinė konservacija tampa galima dėl cheminės reakcijos, kuri sulaiko drėgmę, taip reikalingą hidratacijos procesui užbaigti.

ADHEZYVUMAS:
PENESEAL FH paruošia paviršius dažymui, klijavimui ir kitokiomis dangoms, eliminuodams paviršines druskas, kurių buvimas turi kritinės įtakos tinkamam adhezyvumui. PENESEAL FH sudėtyje nėra silikonų, ir jis gali būti dengiamas bet kokiomis dangomis.

PENESEAL FH POVEIKIO BETONUI REZULTATAI:
Betonas ir kiti mūriniai paviršiai išlieka patvariai užsandarinti visą statinio eksploatavimo laiką, tampa labai atsparūs alyvoms, tepalams ir kitokiems teršalams. Ženkliai padidėja jų kietumas ir atsparumas smūgiams. PENESEAL FH preparatas gali būti naudojamas susisiekimo objektų statyboje, kaip betono apsauga nuo nuledinimo priemonių poveikio.

MEDŽIAGOS, KURIOS GALI BŪTI APSAUGOTOS PENESEAL FH PREPARATU:
Betonas, betono blokeliai, skiediniai, tinkai ir bet kokio tipo kombinacijos iš smėlio, akmens ir cemento.

APRIBOJIMAI:
Netinka sandarinti ypač porėtas medžiagas, kuriose yra angų ir oro pagalvių. Jeigu paviršiai anksčiau jau buvo apsaugoti kitais preparatais, juos reikia chemiškai arba mechaniškai pašalinti.
Ant stiklo ar kitos apdailos medžiagos išsiliejusį preparatą reikia nedelsiant nuplauti. Nenaudoti žemesnėje kaip 2C temperatūroje.

SPALVA:
Bespalvis PENESEAL FH nepakeičia natūralios apdorojamų paviršių spalvos. Ten, kur šarmai, kalkės ar kitos sudėtinės medžiagos dėl PENETRON FH poveikio yra išstumiamos į paviršių, tačiau būtina yra išsaugoti natūralią išvaizdą, paviršių reikia gerai nuplauti vandeniu.

VEIKIMO TRUKMĖ:
Betonas tvirtėja ir tampa vis sandaresnis laikui bėgant. Laikas, reikalingas įvykti pilnai konservacijai, užsandarinimui ir sutvirtinimui: 60-90 dienų. Priešingai nei paviršinės apsaugos priemonės, kurioms su laiku nusidėvi, PENESEAL FH užsandarina betoną iš vidaus, patvariai užblokuodamas poras, dėl ko betonas tampa pats savaime atsparus vandens prasiskverbimui ir nejautrus paviršiniam nenusidėvėjimui.

DŽIŪVIMO TRUKMĖ:
1-3 valandos. Apdorotą paviršių galima pradėti eksploatuoti tada, kai liečiant jis atrodo sausas. Naujai išlieto betono atveju reikia palaukti, kol praeis jo sutvirtėjimui technologiškai būtinas laikas. Dažymas ar kitokių dangų įrengimas: Senas betonas - nuo 3 iki 7 dienų po apdorojimo. Naujai išlietas betonas - leisti betonui subręsti 30 dienų.

KAINA ir IŠEIGA:
Išeiga 0,2L/m2
Plastikinis kanistras 20L

Kaina 180,00 Eur/20L arba 9,00 Eur/L su PVM

Konsultacijas dėl medžiagų panaudojimo teikiame telefonu, el.paštu ar atvykus pas mus į ofisą.
PENETRON produkciją galite įsigyti atvykę pas mus. Dideli kiekiai yra užsakomi, pristatome per 5-7 dienas. Jūsų patogumui - prekes siunčiame į visas Lietuvos vietoves!

Išsami informacija apie produktą: http://www.penetron.lt arba www.penetron.com
Pagaminta JAV gamykloje.

https://www.penetronsp.com/products/view/peneseal-fh-11-concentrate

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=LjJUO-NR41A

Mūsų adresas:
UAB DASFA ir Ko, Kareivių g.19-118, Vilnius.
Tel.: +370 5 2031515
Mob.: +370 686 01411
Mob.: +370 687 24841
El.p.: penetron@dasfa.lt
El.p.: info@dasfa.lt

www.dasfa.lt
www.penetron.lt
www.betonohidroizoliacija.lt
www.klinkeris.lt

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Statybinės medžiagos skelbimus.