DAVIVA/ AUTOMOBILIAI DALIMIS

DAVIVA/ AUTOMOBILIAI DALIMIS
Kaina: sutartinė
Automobiliai dalimis – tai sprendimas kiekvienam autoservisui, smulkiam automeistrui ar automechanikui, kurie remontuoja automobilius, turi savo dirbtuvėles ar garažą, kur užsiima smulkiu automobilių servisu: atlieka važiuoklės remonto: šasi, šarnyrų keitimo, padangų suvedimo, variklio remonto - nusidevėjusių tarpiklių, įpurškimo vožtuvų, dujų išmetimo ir įleidimo vožtuvų, vožtuvų dangtelių keitimas, karterio, veleno, dantračio, alyvos siurblio keitimas, stūmoklių, jų žiedų, sandariklių, riebokšlių keitimas ir kt., pavarų dėžės remonto- smagračių, pavarų dėžės tepalų keitimas, ir kitus automobilių priežiūros darbus.
UAB „Daviva“ prekyba - automobiliai dalimis. Pas partnerius Jungtinėje Karalystėje surandami automobiliai donorai, patikrinamos visos naudotos autodalys ir tik tuomet tinkamos originalios dalys ir detalės parduodamos klientams. Mums labai svarbus ilgalaikis ryšys ir tarpusavio pasitikėjimas su kiekvienu klientu.
UAB „Daviva“ atrenkami populiariausi Lietuvoje vairuojamų markių automobiliai dalimis: Volkswagen, BMW, Opel, Audi, Toyota, Ford, Merceds-Benz, Volvo, Peugeot, Mazda, Kia, Renault, Skoda, Fiat ir kiti automobiliai.
Automobiliai dalimis – patogu ir patikima, kadangi Jums neprireiks ieškoti vienam remontuojamam automobiliui autodalių po vieną iš skirtingų šaltinių ir skirtingų vietų.
Mūsų facebook paskyroje (nuoroda) talpinamos visos naujienos – automobiliai dalimis pateikiami Jūsų poreikiams: pagal markę, modelį, pagaminimo metus, variklio galią, kėbulo tipą ir spalvą ir t.t. Spauskite „Patinka“, tapkite mūsų fanu ir tuomet apie visas parvežamas automobilių dalis sužinosite pirmieji. O jeigu nerandate Jums reikiamos detalės, tuomet skambinkite +370 655 95869 arba rašykite info@daviva.lt ir mes jas Jums parvešime.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Automobiliai dalimis skelbimus.