VŠĮ Langakių Savarankiško gyvenimo namai

VŠĮ Langakių Savarankiško gyvenimo namai
Kaina: 380 €
VŠĮ Langakių savarankiško gyvenimo namai
Jeigu jūs esate senjoras (ė), jums trūksta bendravimo ir dėmesio, bet dar galite savimi pasirūpinti – naujai įkurti Langakių savarankiško gyvenimo namai laukia Jūsų. Čia yra galimybė patiems pasigaminti savo mėgstamą maistą, turėti malonių bendravimo akimirkų su kitais namų gyventojais, galimybė planuoti ir dalyvauti kultūrinėse – pažintinėse kelionėse po Lietuvą. Turėdami noro, galėsite auginti šviežias daržoves, sode nusiskinti vaisių, užsiauginti gėlių, kuriomis pagražinsite savo gyvenamąją aplinką. O mes visada būsime šalia ištiesę pagalbos ranką. Mėnesio gyvenimo kaina vienam gyventojui – 380,00 eur. Jeigu Jūsų pensija nesiekia šios sumos yra galimybė gauti savivaldybės paramą.
Jeigu reikalingas trumpalaikis apgyvendinimas (paros kaina 12,60 eur), pas mus yra ir tokia galimybė. Juk būna ir tokių gyvenime momentų:
-kai šeimos nariai išvykę atostogauti ar į komandiruotę ir nesinori vieniems būti;
-kai šeimos nariai turi būti saviizoliacijoje ir nėra galimybių jiems kitur saviizoliuotis, visada yra galimybė Jums pas mus atvykti;
-kai atnaujinami dabartiniai Jūsų namai, yra galimybė laikinai gyventi pas mus;
-kai norisi naujų įspūdžių ir draugų ar užpuolė nenumatyti rūpesčiai , laukiame atvykstant.
Langakių savarankiško gyvenimo namai yra įsikūrę Langakių kaime, Pernaravos seniūnijoje, Kėdainių rajone, skambinkite +37066592518 Dovilei Jablonskienei.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos verslui skelbimus.