Ilgai išliekanti kvepalų magija: populiariausiųjų penketukas

  • Teksto dydis:

Kiekvieni kvepalai – tarsi magija. Vieni užburia ilgam, kitų kerai greičiau sklaidosi. Internetinė parduotuvė „Makeup“ siūlo populiariausius, ilgai išliekančius vyriškus ir moteriškus aromatus. 

Užuodę sviestinius sausainius, nejučia grįžtame į vaikystę mamos virtuvėje. Tik ką nupjautos žolės kvapas primena besišypsančią močiutę. Vėjui persipynus su gatvės prekeivio gėlių aromatu, širdis apsąla nuo pirmojo pasimatymo prisiminimų. Kvapai ne tik budina sentimentus, jie padeda pažinti  pasaulį ir žmones, išreikšti asmenybę ir subtiliai, tačiau užtikrintai perteikti savo istoriją. Nesvarbu, aromatai būtų  paslaptingi ir santūrūs, jaučiami tik jums vienam ar garsiai šaukiantys, paliekantys šleifą ir praeivius atsigręžti verčiantys. 

Jau ne vienus metus kvepalų Olimpo viršūnėje – prancūzų parfumerijos meistro Franco Kurkdjiano kūrinys „Baccarat Rouge 540“. Vieni jį dievina, kiti – nekenčia, tačiau abejingų jam nėra. Ambros, medienos ir baltųjų jazminų akordai susijungia į pojūčių alchemiją ir sukuria išskirtinį šleifą išskirtinei asmenybei.

Ilgai išliekantys moteriški kvepalai „Parfums de Marly Delina“ – tarsi odė moteriškumui. Rožiniame buteliuke pasislėpę kriaušių, ličių ir greipfrutų kerai. Kvapo širdyje – Damasko rožių puokštė kartu su smilkalais ir vetiverijomis įamžina vakaro akimirkos grožį. Subtilus vanilės, muskuso ir „Evernyl“ molekulės pagrindas suteikia švytėjimo ir aistringumo. Kuriant šį „Parfums de Marly“ aromatą naudoti tik rafinuočiausi ingredientai.

Dar vienas „Parfums de Marly“ šedevras, tinkamas ir vyrams, ir moterims, – „Kuhuyan“. Ilgai išliekantys kvepalai, meistriškai apjungiantys akivaizdžiai viena kitai prieštaringas natas, yra itin populiarus https://makeup.lt/ internetinės parduotuvės lankytojų pasirinkimas. Kontrastų aromate dera kvapiųjų našlaičių lengvumas, jazminų gaiva, odos ir tongapupių sodrumas.

Anuomet pasakiusi, kad moteris, kuri nesikvepina, neturi ateities, Coco Chanel, ko gero, nenutuokė, kokios sėkmės sulauks jos vardo prekių ženklo kvepalai „Mademoiselle“. Išsiskiriantys savo rytietišku aromatu, paliekantys elegantišką ir jaunatvišką šydą, šie kvepalai labai mėgstami ir brandaus amžiaus moterų. Verta paminėti, kad ne tik „Mademoiselle“ pasižymi ypač ilgai išliekančiu aromatu – visi gamintojo kvepalai turi aukščiausią kvapiųjų medžiagų koncentracijos kiekį, todėl moterys https://makeup.lt/ gali pasidairyti ir kitų šio prekių ženklo gaminių.

Nors Christiano Dioro „Souvage“ skirti bet kokiam amžiui, bet kokiam sezonui ir visoms progoms, labiausiai šie ilgai išliekantys vyriški kvepalai sužavės stiprias, to pabrėžti nebijančias asmenybes. Dar daugiau charizmos jiems suteiks šiek tiek aštresnis pipirų kvapas, kuris, susimaišęs su kitais ingredientais, leis sukurti išskirtinę, laukiniu žavesiu ir seksualumu spinduliuojančią kompoziciją. Jūs ir „Souvage“ – nenugalimas tandemas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilna

pilna portretas
norfa kvepalų po 2,5 eur.

zzzzzzzz

zzzzzzzz portretas
perku,ar dovanu gaunu tik is uzsienio,

Aš portretas
pirkčiau tuos "chuijan".
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių