Kylančių NBA žvaigždžių rungtynėse - fantastiškas dėjimų šou

Denverio „Nuggets“ ekipos puolėjas Kennthas Fariedas pelnė 40 taškų ir jo vedama Chucko komanda 163:135 (90:66, 73:69) sutriuškino Shaqo komandą NBA Visų žvaigždžių savaitgalio šventėje.

Lygos naujokai ir antramečiai antrus metus varžėsi komandose, kurias sudarė Charlesas Barkley ir Shaquille'as O'Nealas. Chucko komanda nuo pat pirmųjų dvikovos minučių perėmė iniciatyvą į savo rankas ir dominavo aikštėje.

Chucko komanda pirmoje mačo dalyje pataikė net 12 tritaškių iš 18, o atakas, kurios nesibaigdavo tolimais metimais, pabaigdavo galingais dėjimais.

Vienu metu visą žiūrovų dėmesį sutraukė Kyrie Irvingas ir Brandonas Knightas. Gynėjai kelias atakas žaidė vienas prieš kitą, kol likę krepšininkai tiesiog atsitraukė ir stebėjo, kaip šiems sekasi. Mikrodvikovos laimėtoju tapo Irvingas, vienoje iš atakų taip suklaidinęs varžovą, kad šiam net susipynė kojos ir parkrito.

Mačo pabaiga tapo asmeniniu Fariedo šou. Puolėjas vieną ataką po kitos baigė dėjimais, taip pademonstruodamas, ko galima iš jo laukti šeštadienį vyksiančiame dėjimų konkurse. 18 metimų iš 22 pataikęs Fariedas išrinktas naudingiausiu rungtynių krepšininku.

Chucko komanda: Kennethas Fariedas 40 (10 atk. kam.), Kawhi Leonardas ir Tristanas Thompsonas (10 atk. kam.) po 20, Isaiah Thomasas (10 rez. perd.) 18, Nikola Vučevičius 15, Bradley Bealas ir Aleksejus Švedas po 12, Anthony Davisas 11, Brandonas Knightas 10, Ricky Rubio 5 (10 rez. perd.).

Shaqo komanda: Kyrie Irvingas 32, Dionas Waitersas 23, Damianas Lillardas 18, Chandleris Parsonsas 13, Harrisonas Barnesas 12, Klay Thompsonas 11, Michaelas Kidd-Gilchristas ir Kemba Walkeris po 8, Andrew Nicholsonas 6, Tyleris Zelleris 4.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių