„Šeimos pramogų uostas“ suvienijo bendruomenę

Šeštadienį Klaipėdoje surengta jau tradicine tapusi šventė „Šeimos pramogų uostas“. Jau septintą kartą uostamiesčio šeimas pabūti drauge sukviečianti šventė šiemet sulaukė itin gausaus būrio lankytojų, o šventiniame bėgime dalyvavo rekordinis skaičius bėgikų.

Kaip įprasta, nuotaikingas renginys startavo tradiciniu bėgimu. Kaip ir kasmet, dar prieš vidurdienį nuo prekybos centro „Studlendas“ pasileido gausi minia bėgančių šeimų, kurioms teko įveikti 2 km ilgio trasą.

Šiemet tradiciniame bėgime dalyvavo per 400 bėgikų. Anot Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro direktorės Jolantos Budrienės, šiemet bėgikų skaičius – rekordinis.

Bėgikams finišavus Melnragėje šventė įgavo vis didesnį pagreitį. Vienas po kito šventės metu keitėsi pasirodymai.

Nemažai bėgikų ir tiesiog tradicinės šventės lankytojų stebėjo šokio teatro „Padi Dapi Fish“ spektaklį, pasirodymus surengė Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro, Platelių meno mokyklos bei kiti ansambliai. Šeimų šventėje dalyvavo ir vyresnio amžiaus žmonių liaudiškų šokių grupė „Spacierius“.

Renginio metu buvo atidaryta fotografijų paroda, pasodintas šeimos medis.

Gausybė šventės dalyvių rado kiekvienam jų patrauklią veiklą – vieni piešė, kiti žaidė įvairius žaidimus, fotografavosi, pūtė įspūdingo dydžio muilo burbulus, fotografavosi ar net išbandė savo muzikinius gebėjimus.

Dažno vaiką patraukė galimybė susipažinti su gyvūnų prieglaudos „Linksmosios pėdutės“ gyventojais, kinologų šunimis.

Daugelį domino ir šventės teritorijoje įkurta policijos pareigūnų erdvė, joje policininkai ne tik pasakojo apie savo darbą, bet ir ženklino gyventojų daiktus.

Šventės dalyviai pastebėjo, kad šiųmetis „Šeimos pramogų uostas“ sukvietė drauge pabūti ne tik mažus vaikus auginančiuosius, bet bendrai veiklai sutelkė ir visą bendruomenę.

Išskirtinai šventine ir smagia nuotaika net pačius santūriausius užkrėtė energija trykštantys uostamiesčio vaikų laisvalaikio centro pedagogai.

Tiesa, renginiui jau artinantis pabaigos link ir netikėtai prakiurus dangui teko kiek paspartinti numatytos programos eigą, tačiau lietus išskirtinės sumaišties nesukėlė.

„Visa programa įvyko. Esame labai dėkingi visiems, kurie dalyvavo, kurie buvo iki pat pabaigos. Nors lietus ir buvo netikėtas, tačiau tai dalyvių neišblaškė, viskas pavyko“, - neabejojo centro direktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Teisingai ! Jei ne bėgsi bus infarktas !

Suski

Suski portretas
bėgam bėgam ir infarktas !!!!!

DJ

DJ  portretas
Bėgam, bėgam širdys gydom !.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių