Bandys iškrapštyti reklaminius automobilius

Uostamiesčio valdžia bandys iškrapštyti reklaminius automobilius, kurie nuolat paliekami aikštelėje prie buvusio prekybos centro „Aitvaras“. Nuspręsta riboti laiką, kiek čia galima palikti transporto priemonę.

Uostamiesčio valdžia bandys iškrapštyti reklaminius automobilius, kurie nuolat paliekami aikštelėje prie buvusio prekybos centro „Aitvaras“. Nuspręsta riboti laiką, kiek čia galima palikti transporto priemonę.

Tokį pakeitimą inicijavo miesto tarybos narys Audrius Vaišvila. Pasak politiko, aikštelėje, kuri yra prie Taikos prospekto ir Paryžiaus Komunos gatvių sankryžos, paslaugas ar prekes reklamuojančios transporto priemonės stovi nuolat.

„Atrodo, kad čia ne automobilių stovėjimo aikštelė, o turgaus. Siūlyčiau nustatyti laiką, kiek šioje aikštelėje galima palikti transporto priemonę, pavyzdžiui 2 val.“, – tvirtino tarybos narys.

Saugaus eismo komisijos nariai sutiko, kad toks siūlymas yra geras, tačiau atkreipė dėmesį, kad laiko apribojimas turėtų galioti ne visą parą, nes šioje aikštelėje mašinas palieka ir aplinkinių namų gyventojai. Užtektų iki 18 val.

Posėdžio metu taip domėtasi, ar bus įmanoma sukontroliuoti, kiek laiko vairuotojai palieka automobilius aikštelėje.

Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiasis specialistas Vytautas Paukštė aiškino, kad problemų tikrai nekils.

„Vairuotojas, palikdamas automobilį aikštelėje, kur apribotas stovėjimo laikas, privalo palikti specialų laikroduką arba lapelį su užrašu, kada paliko mašiną. Jei pastarųjų nėra, iš karto galima skirti nuobaudą“, – aiškino vyriausiasis specialistas.

Kaip laikomasi tokio reikalavimo, kontroliuotų Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius.

„Aš esu prieš parkomatus, bet šioje aikštelėje tikrai reikėtų pastatyti“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas, Saugaus eismo komisijos pirmininkas Aleksandras Michailovas.

Komisija pritarė stovėjimo laiko ribojimui minėtoje aikštelėje, tačiau dėl tikslaus laiko – nuo kada iki kada galios reikalavimas – dar neapsispręsta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesamone

nesamone portretas
blyn bauduokit juos uz nelegale reklama ar dar kokia nesamone sugalvokit(jus juk ta sugebat geriausiai daryti),o ne visiems uzdraust stovet.ka jai as ten dirbu turesiu kas dvi valandas begioti ir jusu debiliska skaitliuka sukineti.jai gevenu ir aikstelej masinos negalesiu per diena pilikti.bent suprantat kokius vejus snekat,ar butinai su savo nesamonem zmones erzinti pries sventes.ir taip skundziamasi kad nera kur masinu kiemuose palikti,tai dar su savo nesamonem.Bet turbut tikrai norit ir ten parkomatus sustatyti ir tegu moka tie debilai miestelenai(tokia jusu nuomone kaip suprantam apie mus miestiecius).nematau kad tam Aud vieta tarybos nariu but.sunku zmogui susivokti kas,kur ir kaip.Baisu kokiu ten berazumiu yra

hmm

hmm portretas
Jūs gal su protu susipykę? Tie laužai ten metų metus vietą užima. Bauduot negailestingai tuos gudriašiknius reklamuotojus.

1

1 portretas
KLAIPĖDA- MIESTAS, KURIAME NORĖTŲ GYVENTI KIEKVIENAS LIETUVOS RESPUBLIKOS LIBERALŲ SĄJŪDŽIO KLAIPĖDOS M. SKYRIAUS programa 2015 – 2019 metams Mes, Klaipėdos liberalai, ne žodžiais, o darbais įrodėme, jog valdžia mums – ne tikslas, bet instrumentas miesto bendruomenės sėkmei kurti. Mes nežadame utopijų bei nerealių lūkesčių išsipildymo, mes siūlome konkrečius būdus ir realius sprendimus. Mes atveriame galimybes kiekvienai iniciatyvai, skatiname sąžiningą konkurenciją, gerbiame kiekvieno orumą bei nuomonę. Mes esame profesionali ir atsakinga komanda, pasiruošusi priimti atsakomybę kartu su jumis kurti miestą, kuriame norėtų gyventi kiekvienas. Skatinsime miestui naudingų investicijų pritraukimą Skatinsime socialiai atsakingo verslo aplinkos gerinimo projektus mieste; Skatinsime gyventojų verslumą ir naujų darbo vietų steigimą. O KAD SKATINA VERSLUMĄ ŽMONIŲ, NET AUTIKO NEGALI JŲ KLAIPĖDOJ PASISTATYT :D
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių