„Eurovizijos“ atgarsiai: išsigimimas pasiekė ribą

Daugelis europiečių šią darbo savaitę pradėjo sukrėsti – populiariausią dainų konkursą laimėjo neaišku kas – nei vyras nei moteris, kuriam apibūdinti lietuvių kalba net neturi tinkamo žodžio. Kas atsitiko ir kaip reaguoti į tokį reiškinį, klaipėdiečiams tapo aiškiau po susitikimo su vokiečių sociologe ir publiciste Gabriele Kuby.

Daugelis europiečių šią darbo savaitę pradėjo sukrėsti – populiariausią dainų konkursą laimėjo neaišku kas – nei vyras nei moteris, kuriam apibūdinti lietuvių kalba net neturi tinkamo žodžio. Kas atsitiko ir kaip reaguoti į tokį reiškinį, klaipėdiečiams tapo aiškiau po susitikimo su vokiečių sociologe ir publiciste Gabriele Kuby.

Įminė savaitgalio mįslę

Ne visi klaipėdiečiai pirmadienį po darbo skubėjo namo, apie du šimtai jų susirinko Klaipėdos universiteto Aula Magna salėje.

Pasiklausyti pokalbio apie reiškinį, vadinamą genderizmu, atėjo katalikų bei protestantų kunigai, medikai, mokytojai, studentai ir vaikus auginantys jauni žmonės.

Kai prie mikrofono priėjo Marijos Taikos Karalienės bažnyčios klebonas Vilius Viktoravičius, tapo aišku, kad bus kalbama aktualia tema – apie įprastą lytiškumą prarandančią Europą, apie tai, kas yra nei vyras, nei moteris.

"Savaitgalį daugybė žmonių negalėjo paaiškinti, kas laimėjo "Eurovizijos" konkursą. Tai buvo akistata su iki šiol mažai daugeliui pažįstamu judėjimu, o laimėtojo ištarta frazė deklaravo šio judėjimo plitimą", – pakviesdamas pašnekovę kalbėjo klaipėdiečiams gerai pažįstamas kunigas.

60-metė G.Kuby teigė neretai besijaučianti lyg balsas tyruose, sakanti tiesą, net kai tos tiesos nenorima išgirsti.

Ši moteris buvo viena pirmųjų, įspėjusių visuomenę apie "gender" ideologijos pavojingumą. Ji dažnai dalyvauja televizijos laidose, 2012 metais Vokietijoje išleista jos knyga "Globalinė seksualinė revoliucija – laisvės sunaikinimas vardan laisvės" sulaukė pakartotinių leidimų, buvo išversta į kelias kalbas.

Persekioja už įprastas pažiūras

"Šių metų "Eurovizija" nėra vienintelis kultūros, kurioje dabar gyvename, pavyzdys, juo labiau tai nėra tik šou. Tokią visuomenę, kaip ta barzdota moteris, nori matyti Europos elitas", – pirmaisiais sakiniais šokiravo G.Kuby.

Pranešėja pasakojo, kad Vokietijoje didžiausias makaronų gamintojas yra "Barilla". Šios įmonės savininkas kartą neatsargiai pasakė, kad niekada nefilmuos reklaminių klipų su homoseksualais. Esą, jei nori, jie gali rinktis kitus makaronus. Tačiau jau po poros dienų šis verslininkas viešai atsiprašė ir pareiškė esąs už vienos lyties asmenų santuokas.

Dar blogiau atsitiko vienam internetinės naršyklės "Mozilla" kūrėjų Brendanui Eichui. Jis buvo priverstas palikti aukštas pareigas kompanijoje, nes prieš šešerius metus paaukojo tūkstantį dolerių neturtingai organizacijai Kalifornijoje, kur tuo metu buvo svarstoma, ar legalizuoti homoseksualų santuokas. B.Eichas parėmė tradicinės šeimos šalininkus.
Panašių istorijų G.Kuby teigė galinti papasakoti daugybę.

Laisvė užnuodijo sąmonę

"Mūsų visuomenė žmonėms suteikia daugybę laisvių, jų yra tiek daug, kad galime net pasirinkti tapti kitos lyties asmeniu, – konstatavo sociologė. – Akivaizdu, kad mes išgyvename globalią seksualinę revoliuciją."

Būtent ši revoliucija iškėlė radikalų feminizmą, o tai atvedė prie gimstamumo mažėjimo. Dabar Europoje katastrofiškai mažėja gimstamumas. Statistiškai vienai moteriai tenka tik 1,3 vaiko, o tai reiškia, kad mūsų sumažėjo trečdaliu.

Ši revoliucija leido visus įmanomus lytinius santykius: suaugusiųjų su vaikais, vaikų su vaikais, tapo normalu mylėtis matant vaikams.

Buvo skatinama daryti kas tik užeis į galvą, o bet kokie draudimai vertinti kaip priespauda. Ta mintis užnuodijo žmonių sąmonę.

"Apmaudu, kad Bažnyčia taip pat susitepė pedofilija. Jei mes nesugebame valdyti savo lytinio potraukio, tada jis valdo mus", – nevyniojo žodžių į vatą G.Kuby.

Sovietinės priespaudos apsaugotos nuo seksualinės revoliucijos šalys dabar visą šį nuodą gauna iš Jungtinių Tautų, Europos Sąjungos, daugybės nevyriausybinių organizacijų elito.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ma'agalim

ma'agalim portretas
"Europa daro viską, kad sunaikintų nuostabią krikščionišką kultūrą, išplitusią po visą pasaulį". Nuo kada krikscionybe tapo NUOSTABIA kultura? Straipsnis parasytas is vienos varpines.

Birutė Š.S.

Birutė Š.S. portretas
Reikėtų vertinti dainos melodiją ir dainos tekstą pirmoje vietoje, o tik paskui teisti dainininko aprangos stilių.

Klierikas Robertelis

Klierikas Robertelis portretas
Daina tai slyksti, bet su juo permiegoti tai labai noreciau.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių