Katamaranas į Nidą kursuos ir rugsėjį

  • Teksto dydis:

Gera žinia nesuspėjusiems pasimėgauti išskirtine kelione vasarą - AB „Smiltynės perkėla“ greitaeigiu laivu „Smiltynė“ pasiekti Juodkrantę ir Nidą bus galima dar mėnesį. Šią vasarą pristatyta reguliari susisiekimo vandens keliu priemonė tapo itin populiari, todėl nuspręsta maršrutu Klaipėda-Juodkrantė-Nida ir atgal žmones plukdyti rugsėjo mėnesio savaitgaliais (šeštadieniais ir sekmadieniais).

„Šią vasarą startavęs projektas pasiteisino su kaupu. Visi norintys pasiekti Nidą vandens keliu net netilpdavo į laivą. Dažnai prie katamarano atvykusiems ir kelionės bilietais iš anksto nepasirūpinusiems poilsiautojams tekdavo keisti planus ir kelionei į Nidą ieškoti kitų alternatyvų“, - sakė Darius Butvydas, AB „Smiltynės perkėla“ generalinis direktorius.

Rugsėjo savaitgaliais katamaranas maršrutu Klaipėda-Juodkrantė-Nida ir atgal plauks vieną kartą per dieną: 9.30 val. iš Klaipėdos ir 17 val. iš Nidos. Dieniniai reisai nebus vykdomi.

„Rudenį sumažėja keleivių srautai, todėl vietoje dviejų reisų paliekame vieną, populiariausią reisą. Laivas ryte iš Klaipėdos išplauks įprastu laiku, o iš Nidos – pusantros valandos anksčiau nei vasarą“, -  pasakojo D. Butvydas.

Bilietus į rugsėjo mėnesio reisus nuo rugpjūčio 25 dienos bus galima įsigyti „Tiketa“ kasose bei www.tiketa.lt. Taip pat bilietai bus parduodami laive „Smiltynė“, Senosios perkėlos kasose (Šiauriniame rage, Klaipėdoje) ir Klaipėdos, Palangos, Juodkrantės, Nidos turizmo informacijos centruose. Bilietų kainos nesikeis.

Visą rugsėjo mėnesį, išskyrus savaitgalius, greitaeigis laivas „Smiltynė“ bus nuomojamas asmeninėms arba įmonių šventėms, apžvalginiams kruizams po marias ir kitiems renginiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių