Kelininkus privertė taisyti broką

Jakų žiedinėje sankryžoje – pokyčiai. Vairuotojams dvejus metus teko laukti, kol kelininkai darbus atliks iki galo. Žiedinėje sankryžoje paklota nauja asfalto danga, trečiojoje eismo juostoje neliko kelio nelygumų.

Įmonė „Kauno tiltai“, 2014 m. perbraižiusi eismo juostas šioje sankryžoje, žadėjo, kad likę kelio dangos nelygumai išnyks patys. Pašalinus horizontaliojo ženklinimo juostas, asfalte liko kelių milimetrų gylio nelygumai.

„Jie žadėjo, kad saulė išlygins, bet taip neįvyko. Kiek galima laukti, nusprendžiau judinti šį reikalą. Parašiau raštą, kad įmonė įvykdytų savo įsipareigojimus. Aš šį kelią vadinau arimu“, – tikino automagistralę administruojančios įmonės „Automagistralė“ direktoriaus pavaduotojas kelių priežiūrai Mindaugas Rinkevičius.

Kelininkai asfalto dangą paklojo per porą naktų.

„Pabandyk dieną kloti asfaltą, oho, kas čia būtų. Dirbo naktimis, nes nebuvo judėjimo. Darbai baigti, beliko horizontalusis ženklinimas. Smarkiai lijo, negalėjo to atlikti. Tačiau manau, kad artimiausiu metu viskas bus užbaigta“, – pasakojo M.Rinkevičius.

Kelininkams teko dirbti savo sąskaita, papildomai už šiuos darbus nebuvo mokėta. 40,5 mln. eurų kainavusi Jakų žiedinės sankryžos rekonstrukcija siutino klaipėdiečius dėl nuolat šioje vietoje nusidriekiančių automobilių eilių.

Tiesa, nusprendus sugrįžti prie anksčiau galiojusio eismo juostų ženklinimo, spūsčių problema sumažėjo. Automobiliams buvo leista važiuoti trečiąja žiedo juosta, o riedantiesiems nuo Palangos pusės atsirado papildoma eismo juosta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
viskas gerai,kad sutvarke sankryza,bet mieste keliai pasidare baisus.Kaune jau zymiai geresni negu Klaipedoje.

Rolandas

Rolandas portretas
1. Kada bus išspręsta spūsčių problema įvažiuojant į žiedą nuo Šilutės? 2. Kada bus užbaigta žiedo rekonstrukcija - tiesiogiai sujungtos Klaipėdos ir Palangos kryptys?

Nuo silutes

Nuo silutes portretas
Po rekonstrukcijos nuo Silutes kamsciai tik padidejo. Issprende problema nuo palangos ir klaipedos o sia sugadine pamirsot... Spreskit kazka ir su Silutes keliu,nes ivaziuot neimanoma be eiles laukimo. Padarykit irgi isvaziavimui dvi juostas, tereiktu pries pat zieda isplatinti siek tiek kelia.. Ir puse eiles jau nebutu... (piktas)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių