Klaipėdiečius svaigino L. Adomaičio ir G. Paškevičiaus šou

Klaipėdą šeštadienio vakarą sudrebino Lino Adomaičio ir Gyčio Paškevičiaus šou. Sausakimšą areną žavėjo elegantiškai pasipuošę dainininkai, svaigino naujai suskambėjusios dainos, žvilgsnius prikaustė šviesos ir kiti specialieji efektai.

Pasirodė 200 muzikantų

„Švyturio arenoje“ šeštadienį vykęs L.Adomaičio ir G.Paškevičiaus koncertas „Arena Show“ buvo antrasis. Prieš savaitę atlikėjai sudrebino Kauną. Didžiausia Lietuvoje salė – „Žalgirio“ arena buvo sausakimša.

Pilnutėlė buvo ir Klaipėdos arena, kurioje per sporto varžybas telpa apie 5,5 tūkst., o renginių metu – apie 7 tūkst. žmonių. Paskutinėmis dienomis bilietus į renginį buvo gauti sudėtinga. Jie kainavo nuo 15 iki 46 eurų.

Į koncertą klaipėdiečiai pradėjo rinktis iki jo pradžios likus valandai. Prie „Švyturio arenos“ nusidriekė dainininkų gerbėjų eilė. Tačiau ji greitai tirpo.

Dviejų dalių koncerte L.Adomaitis ir G.Paškevičius pasirodė kartu su savo draugais. Į sceną su atlikėjais žengė daugiau nei 200 profesionalių muzikantų. Jie keitė vieni kitus.

L.Adomaitis ir G.Paškevičius pasirodė kartu su Kauno simfoniniu orkestru. Atlikėjams pritarė Kauno technologijos universiteto akademinis choras „Jaunystė“, vadovaujamas Danguolės Beinarytės, Šiaulių berniukų ir jaunuolių choras „Dagilėlis“.

Scenoje – ir miesto meras

Kartu su L.Adomaičiu ir G.Paškevičiumi pasirodė aukščiausio lygio svečiai.

Visus kerėjo saksofono virtuozas Petras Vyšniauskas, vienas geriausių Lietuvoje pianistas Dainius Pulauskas, baleto primarijus Nerijus Juška, akordeonų kvintetas, retas Lietuvoje dūdmaišių trio.

Į sceną žengė Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas. Dainininkams pritarė grupė „Cappella‘A“. Publika ypač šiltai pasitiko scenoje pasirodžiusią Kristiną Jatautaitę.

L.Adomaitis ir G.Paškevičius ne tik atliko savo kūrinius, bet ir jais keitėsi. Kai kurios naujai suskambėjusios dainos publiką ne tik privertė atsistoti, bet ir išspausti ašarą.

„Tai gražiausias dainos „Mamai“ atlikimas, kokį esu girdėjusi“, – braukdama ašarą tvirtino viena žiūrovė.

Publika žavėjosi tiek atlikėjų, tiek pritariančių vokalistų elegantišku, solidžiu stiliumi. L.Adomaitis vilkėjo kostiumą. G.Paškevičius pasipuošė baltais marškiniais, juoda liemene ir kelnėmis. Jis buvo užsidėjęs ir dideles ausines. Vėliau G.Paškevičius aprangą pakeitė.

Pagerbė S.Povilaitį ir G.Dauguvietytę

Ypatingą atmosferą padėjo sukurti specialieji efektai: apšvietimas, dideli ekranai, kurie buvo priderinti prie kiekvienos dainos. Pastaruosiuose prieš koncertą ir pertraukos metu buvo rodomos atlikėjų biografijos.

Koncerto metu buvo pagerbti ir anapilin iškeliavę maestro Stasys Povilaitis ir aktorė, režisierė ir scenaristė Galina Dauguvietytė. Skambant jiems skirtai dainai, šoko N.Juška. Ekranuose pasirodė S.Povilaičio ir G.Dauguvietytės nuotraukos. Sausakimša salė atsistojo.

Baigiantis koncertui, publika nenorėjo lengvai paleisti L.Adomaičio ir G.Paškevičiaus. Atlikėjai buvo kviečiami dar kartą grįžti į sceną ir pakartoti savo dainą.

Areną paliekantys klaipėdiečiai tvirtino, kad matytas šou gniaužė kvapą. Jis žavėjo savo didingumu, profesionalumu, solidumu, kokybe, įvairove.

Klaipėdoje koncertavę L.Adomaitis ir G.Paškevičius dar vieną savo šou surengs Šiaulių arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kapitonas akivaizdusis

kapitonas akivaizdusis portretas
sita naujiena svarbiau uz: bedarbiste, uz nusikaltima, uz korupcija. tada nenustembu kodel mes gyvenam taip sudinai

Gerbėja

Gerbėja portretas
Koncertas įspūdingas

narkomanas

narkomanas portretas
svaigino
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių