Klaipėdietį išgąsdino byrantis tinkas: pranešė ugniagesiams

Klaipėdietį išgąsdino nuo pastato Tiltų gatvėje pradėjęs byrėti tinkas. Dėl šios priežastis buvo kreiptasi į ugniagesius gelbėtojus, kurie atvyko ir aptvėrė teritoriją stop juosta. Nepaisant to, dar tą pačią dieną gyventojai, užuot apėję aptvertą teritoriją, vieną juostos dalį nuplėšė.

Pastebėta, kad ir kitą dieną žmonės elgėsi panašiai. Kadangi vienos stop juostos dalies neliko, kitą praeiviai eidami tiesiog pakelia.

Teritorija Tiltų g. 24 aptverta antradienį apie 15 val. Čia atskubėję ugniagesiai ją apjuosė minėta stop juosta.

„Buvo pranešimas, apie Tiltų gatvėje nuo stogo ar fasado dalies krintantį tinką. Praeivis pranešė, ir kolegos aptvėrė stop juosta, kad nesusižeistų praeiviai. Savivaldybei, kaip miesto šeimininkei, pranešta“, – sakė Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Aurelija Maslauskienė.

Klaipėdos savivaldybės atstovai teigė, kad ši situacija jiems žinoma. O dėl pastato būklės ir remonto ar kitokių darbų jau kreiptasi į pastatą administruojančią bendrovę.

„Savivaldybei apie šią situaciją žinoma. Susisiekta su pastatą administruojančios bendrovės atstovais, kurie detaliau aiškinasi situaciją, apie numatomas priemones situacijai spręsti savivaldybė bus informuojama papildomai“, – teigė Klaipėdos savivaldybės Komunikacijos skyriaus specialistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

geltonoji spauda

geltonoji spauda portretas
ir vėl tarybinė klaipėda nesamones rašo.Nei kas išsigando nei ką.Tiesiog pilietiškas žmogus informavo ką reikia,o apsišikę žurnaliūgos vėjus rašo

EX

EX portretas
Teisingai ALIO, jau senai laikas išguiti neniškio kledarus iš senamiesčio. Ir tegul gentvilas patikrina autobusų dūmingumą, manau uždarytų visą autobusų parką. Tai pagrindiniai senamiesčio kenkėjai.

Ką reiškia

Ką reiškia portretas
valdžiažmogių ištarta frazė " situacija žinoma" ? Žino ir nieko nedaro ? Kreipėsi į pastato savininkus, ragindama remontuoti? Dabar vėl lauks 30 metų, kol kas nors ko nors imsis ? Valdžia pasikeitė, bet viskas liko kaip buvę
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių