„Klaipėdos nafta“ pakrovė į tanklaivį rekordinį mazuto kiekį

  • Teksto dydis:

Savaitgalį bendrovė „Klaipėdos nafta“ perpylė rekordinį kiekį naftos produkto – mazuto į atplaukusį „Aegean Harmony“ tanklaivį. Į tanklaivį pakrauta  92 250 tonų mazuto.

„Galima tik pasidžiaugti, jog bendrovės darbuotojai per itin trumpą laiką, t.y. 37 valandas sugebėjo perpilti šį kiekį mazuto. Tai skaičiai tampantys bendrovės veiklos istorija, kuriame mes didžiuojamės“, - sakė bendrovės „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius Rokas Masiulis.

Pasak R.Masiulio, tokia galimybė užpildyti didžiuosius tanklaivius didina „Klaipėdos nafta“ terminalo paklausą ir skatina naftos produktų tiekėjus  rinktis Klaipėdos kryptį. Dėl to naudą gauna tiek Lietuvos uostas, tiek ir bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“.

Su Graikijos vėliava plaukiojančio tanklaivio „Aegean Harmony“ ilgis 248 metrų, plotis - 43 metrai, grimzlė – 14 metrų, bendra talpa – 115 tūkst. tonų.

Panašus kiekis mazuto bendrovėje „Klaipėdos nafta“ buvo perkrautas 2008 –aisiais, kuomet į tanklaivį „Tour“ buvo perpilta apie 90 tūkts. tonų naftos produkto.

Valstybei priklauso 72,32 proc.  „Klaipėdos naftos“ akcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
A tai kokia nauda gavo Klaipedos miestas,gal tik daugiau smarves Sportininku rajone....Tai gal skaiciukus reiketu pateikti miestelenams ka miestas gauna is tokios imones,ka valstybe ir tt....,o tai Zuokas spygauja,kad Vilnius visa Lietuva islaiko,gal jau laikas pradeti skaiciu kalba sneketi-bus visiems aiskiau is kur kojos dygsta...

V

V portretas
Kraukit ir toliau ,tik nepamirskit pakelti kurui kainos ,turekit sazines gyrtis
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių