Liepų gatvės dalyje – remontas

Uostamiesčio vairuotojų laukia nauji iššūkiai. Pradėtas remontuoti Liepų gatvės ruožas nuo J.Karoso iki Liepų, Manto ir Naujojo Sodo gatvių sankryžos.

Šioje arterijos dalyje bus paklota nauja asfalto danga, mat senoji jau buvo susidėvėjusi. Planuojama, kad kelininkai darbus baigs iki spalio 15 d. Tikimasi, jog remonto nesutrikdys nepalankūs orai, lietūs.

Dėl darbų Liepų gatvės ruože ribojamas eismas. Vairuotojų prašoma būti atidžių.

Remontuojamos ir kitos uostamiesčio gatvės. Darbai vyksta Šilutės plento ir Baltijos prospekto bei Baltijos prospekto ir Taikos prospekto žiedinėse sankryžose.

Šiose vietose kelininkai stengiasi dirbti naktį, kad kuo mažiau trikdytų eismą ir keltų nepatogumų vairuotojams.

Kapitaliai remontuojamas Jūrininkų prospektas. Baigiama įrengti vadinamąjį turbožiedą P.Lideikio, Pamario, Audros gatvių sankryžoje.

Vis dar uždaryta Tilžės gatvės dalis nuo Jakų žiedinės sankryžos iki geležinkelio pervažos. Eismą šioje arterijoje, kuri yra viena kelių, vedančių į miestą ir iš jo, planuojama atidaryti iki spalio 31 d.

Dėl remonto darbų mieste susidaro transporto spūstys. Kelininkai ir miesto valdžios atstovai vairuotojų prašo kantrybės ir tolerantiškumo.

Pabrėžiama, jog viskas daroma, kad eismo sąlygos mieste būtų geresnės, patogesnės ir saugesnės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pučiasi dėl niekų

pučiasi dėl niekų portretas
Kodėl kiekviename Laikraštyje keli puslapiai skiriami gatvių remontams. Juk tai kasdienis savivaldybės darbas. Pradedu manyti, kad tuo norima rodyti: žiūrėkite, kaip šauniai dirba, tvarko miestą liberalai! Bet juk tai savaime suprantama. O apie svarbius dalykus – tyla.

LABAI

LABAI portretas
Juokinga...si gatve buvo visai normali ir jokio susidevejimo nesimate...yra zymiai baisesniu gatviu...

aš portretas
dar ir liepų gatvę uždarys? tai gal tada visą miestą aptverkit tvora, idiotai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių