Mokyklos gatvę remontuos naktį

Vienoje pagrindinių miesto arterijų – Mokyklos gatvėje – šiandien startuos remonto darbai. Siekdami, kad eismas būtų trikdomas kuo mažiau, kelininkai plušės naktį.

Vienoje pagrindinių miesto arterijų – Mokyklos gatvėje – šiandien startuos remonto darbai. Siekdami, kad eismas būtų trikdomas kuo mažiau, kelininkai plušės naktį.

Mokyklos gatvė bus remontuojama nuo viaduko turgaus link. Numatyta pakeisti viršutinį dangos sluoksnį, susidėvėjusius šulinių dangčius, lietaus nutekėjimo kanalizacijos groteles, atnaujinti bortelius. Gatvėje bus išbraižytos naujos linijos.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Vedeikienė tvirtino, kad darbus, kurie atsieis apie 180 tūkst. eurų, atliks konkursą laimėjusi įmonė "Eurovia Lietuva" iš Vilniaus.

Mokyklos gatvės remontas bus organizuojamas gana neįprastai. Siekiant kuo mažiau trikdyti eismą, pagrindinius darbus – senosios dangos nuėmimą, naujos paklojimą – įmonė atliks naktį.

"Iš pradžių planavome vienaip, bet paskui pakeitėme. Darbus atliksime tamsiuoju paros metu. Taip juos organizuojame Vilniuje, gatvėse, kur yra didelis eismas. Bus uždaroma tik viena eismo juosta", – pasakojo įmonės "Eurovia Lietuva" statybų vadovas Romas Gražulevičius.

Tačiau, anot jo, kai kurie darbai vyks ir dieną. Vienu ar kitu laiku gali būti uždaryta viena eismo juosta. Planuojama, kad darbai truks dvi savaites.

"Darbų organizavimas tamsiuoju paros metu judriose gatvėse patogesnis ir mums, ir vairuotojams. Manau, kad dėl remonto neturėtų skųstis ir gyventojai. Juolab kad ten arti gatvės nėra daug gyvenamųjų namų. Bet gal geriau dvi dienas pakentėti naktį, nei dvi savaites visam miestui gaišti spūstyse", – pabrėžė vadovas.

Šiemet Klaipėdoje buvo sutvarkyta kelių pagrindinių miesto arterijų danga. Vasarą buvo atnaujintas Šiaurės prospektas. Tada gyventojai skundėsi didžiulėmis transporto kamšatimis.

Tokie darbai taip pat atlikti Pilies ir Naujojoje Uosto gatvėje. Arterijos danga dar nebaigta atnaujinti Smiltelės gatvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Nera baisesnes atkarpos,kaip Silutes pl pie Dubysos gt-Baltijos ziedo

Kelininkams

Kelininkams portretas
dar reiktų išmokt atitvert atitvarais remontuojamąją kelio dalį ir viskas būtų OK, nes jau spartų, bei naktinį kelių tvarkymą turime.

kelio

kelio portretas
zenklinimo darbams ziema neduodama jokia garantija
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių