Pakeisti kai kurie autobusų maršrutai

Autobusų keleiviai uostamiestyje turėtų būti atidesni. Nuo šiandien pasikeitė kai kurie maršrutai. Taip pat atsirado viena nauja stotelė, o kitos pavadinimas buvo pakeistas.

Autobusų keleiviai uostamiestyje turėtų būti atidesni. Nuo šiandien pasikeitė kai kurie maršrutai. Taip pat atsirado viena nauja stotelė, o kitos pavadinimas buvo pakeistas.

Nuo šiandien pokyčiai laukia 21 maršruto, kuriuo kursavo dvi transporto priemonės. Jos keleivius veš skirtingomis trasomis.

Vienas mažasis autobusas, pravažiavęs Jakus ir Sudmantus, ir toliau riedės senąja trasa, stabtelėdamas stotelėje "Ermitažas, PROMO". Šio maršruto numeris išliks 21.

Antrasis mažasis autobusas, Jakuose ir Sudmantuose išlaipinęs ar įlaipinęs keleivius, važiuos miesto link sutrumpinta trasa per Tilžės gatvę. Šiam maršrutui buvo suteiktas 21A numeris.

Šių maršrutų autobusų tvarkaraščiai dar gali būti koreguojami.

Pakito ir 17 maršruto autobusų trasa. Važiuodamos kryptimi Kalotė-Paupiai, transporto priemonės nebeužsuks į Trilapio, S.Daukanto gatves. Šio maršruto autobusai ant Mokyklos gatvės tilto užvažiuos pakilimu, esančiu ties statinio pradžia. O ruože nuo "Menų fakulteto" stotelės iki "Priestočio" stotelės autobusas pakeliui sustos ir "Skulptūrų parko" stotelėje.

Kadangi 17 maršruto autobusai keleivius išlaipins ir įlaipins papildomoje stotelėje, šiek tiek koreguojamas ir jo važiavimo grafikas.

Šio maršruto autobusai, važiuodami kryptimi Paupiai-Kalotė, stos Liepojos gatvėje esančioje priemiestinėje stotelėje. Jai suteiktas "Ligoninės" pavadinimas.

Į ją užsuks ne tik 17, bet ir 15A, 15B ir 23 maršrutų mažieji autobusiukai, riedėdami šiaurės kryptimi, Kalotės, Normantų ir "Pakrantės" sodų link.

Keleivių pageidavimu šiek tiek buvo pakeistas ir 24 maršruto autobusų važiavimo tvarkaraštis.

Klaipėdos savivaldybė pakeitė ir "Eglės" stotelės pavadinimą. Nuo šiol ji vadinsis "Naujojo turgaus". Joje jau kabo lentelės su nauju pavadinimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O

O portretas
O ka blogas pavadinimas EGLE ?

klaipėdietė

klaipėdietė  portretas
Kiek galima keisti maršrutus ??? Nespėja klaipėdiečiai priprasti, vėl pakeičia.

hm

hm portretas
nesupratau, prie ko Klaipėda "Kauno dienoje" ir dar vedamasis straipsnelis...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių