Pradėjo remontuoti aikštelę

Šalia rekonstruojamos Debreceno aikštės esančioje automobilių aikštelėje prasidėjo remonto darbai. Numatoma, kad jie truks maždaug dvi savaites.

Šalia rekonstruojamos Debreceno aikštės esančioje automobilių aikštelėje prasidėjo remonto darbai. Numatoma, kad jie truks maždaug dvi savaites.

Automobilių stovėjimo aikštelės remontas atsieis apie 46,5 tūkst. eurų. Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos teigimu, darbus pavyko nupirkti pigiau nei manyta. Iš pradžių galvota, kad aikštelės remontas kainuos maždaug 60 tūkst. eurų.

Konkurse dalyvavo 11 įmonių. Pasak L.Dūdos, šis skaičius yra tikrai nemažas. Tiesa, siūlomos kainos buvo labai įvairios. Suma, už kurią pasiūlyta suremontuoti aikštelę, tarp pirmos ir paskutinės vietos skyrėsi 2 kartus.

Konkursą laimėjo mažiausią darbų kainą pasiūliusi įmonė „Lemminkainen Lietuva“. Ji atnaujins susidėvėjusią aikštelės dangą, pažymės stovėjimo vietas.

Tęsiasi ir Debreceno aikštės remontas. Jį numatoma baigti anksčiau – iki rugsėjo 1-osios, o ne spalį. Bus atnaujinta aikštės danga, fontanas, pastatyti suoliukai, šiukšlių dėžės, įrengti šviestuvai, sutvarkyti želdiniai. Debreceno aikštėje bus įrengtos ir vaizdo stebėjimo kameros.

Aikštės rekonstrukcija atsieis 258 tūkst., fontano – 63 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dronė

dronė portretas
aikštelę tvarko, tik kas sutvarkys vandens nubėgimą per perėję,ten lietui lyjant neįmanoma praeiti. Pereiti per šią pėsčiųjų perėją tikras iššūkis. Kol ieškosi sauso praėjimo nespėsi pereiti, todėl tave kiaurai aptaškys pravažiuojantys automobiliai, nes jiems pėstieji nerūpi.

pas

pas portretas
Puiku, kad sutvarkys aikštelę. Bet gal laikas sutvarkyti ir aikštelę P. Komunos gatvėje prie buvusio Vaidilos kino teatro, nes tose arimuose žmonės greitai bulves pradės auginti.

Aloyzas

Aloyzas portretas
Zema kaina,- tai Lietuvos zmogaus ubagiskas atlyginimas, tai Lietuvos skurdinimas. Skupas moka dvigubai. Tai turi isikalti i galva visi. Vakaru europa vertinimo ,,laimejo zemiausia kaina'' nenaudoja, nes tai skurdina zmogu ir valstybe.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių