Rekonstruos Jaunimo centro salę

Netrukus paaiškės, kas imsis naujos Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro sporto salės projektavimo darbų. Klaipėdos savivaldybėje atplėšti vokai su projektiniais pasiūlymais ir paraiškomis.

Puodžių gatvėje įsikūrusiame Jaunimo centre tikimasi įrengti naujas neformaliojo ugdymo erdves.

Šiuo metu rengiamasi sporto salės rekonstrukcijai. Šiam projektui numatyta skirta 708 tūkst. eurų. Iš ES fondų tikimasi gauti beveik 548 tūkst. eurų. Savivaldybė numačiusi skirti beveik 160 tūkst. eurų.

"Konkrečios sumos paaiškės, atlikus techninį projektą. Šiuo metu skelbiamas konkursas projektiniams pasiūlymams. Paraiškų gavome užtektinai, dabar su jomis susipažįstame. Nugalėtojas paaiškės vėliau", – aiškino Klaipėdos savivaldybės Projektų skyriaus vedėja Elona Jurkevičienė.

Šiomis lėšomis numatyta pakeisti sporto salės stogą, aptvarkyti išorę, pakeisti langus ir duris, atlikti vidaus remontą.

"Reikės atnaujinti apšvietimą ir elektros instaliaciją, sutvarkyti vandentiekio ir nuotekų sistemą, pasirūpinti sutvarkyti santechniką. Bus atnaujinta šildymo ir vėdinimo sistema, įvesta priešgaisrinė saugos sistema", – darbus vardijo E.Jurkevičienė.

Viliamasi, kad neformalaus ugdymo erdvė bus šiuolaikiškai sutvarkyta ir pritaikyta daugiafunkciam naudojimui, įsigyta įranga ir baldai.

"Erdvė bus pritaikyta šokiams, muzikai, seminarams, diskusijoms ir kitiems užsiėmimams. Baldai ir kita technika praplės galimybes. Ergonomiškas interjeras leis vykdyti kitas veiklas, juk šioje salėje net ir šokama. Ten galės būti muzikuojama, vaidinama ar rengiami seminarai", – tikino E.Jurkevičienė.

Planuojama, kad per 2018–2019 metus projektą pavyks įgyvendinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rytų šalių tradicijai

Rytų šalių tradicijai portretas
Į tokių įstaigų vadovų postus paprastai niekas nenori eiti. Dabas ten šiaip sau, atlygis lygus NIEKO. Seni kadrai iš inercijos ir gal kokio komformizmo dirba.

Rytų šalių tradicijos

Rytų šalių tradicijos portretas
Tikrai, kada "jaunimo' centrui nustos vadovauti tas pats,. atsiprašau, užsitūpėjęs vadovas? Kodėl Klaipėdoje taip populiriru Vadovo kėdę užimti iki" smečiaus"? Ar jos kokios "vardinės"?Savivaldybės departamentų, skyrių vadovės, miesto pavaldžių ligoninių vadovai NEPAKEIČIAMI????

o kam bus

o kam bus  portretas
tiduotas statinys?Vėl menininkams ar pataps biznio centru(viskasmokama) kaip Kultūros fabrikas?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių