Stotelę perkels į kitą vietą

Viena Liepų gatvėje esanti viešojo transporto stotelė netrukus atsidurs kitoje vietoje. Valdininkai planavo stotelę perkelti vos už poros namų, tačiau gyventojai pasiūlė ją suformuoti dar toliau.

Viena Liepų gatvėje esanti viešojo transporto stotelė netrukus atsidurs kitoje vietoje. Valdininkai planavo stotelę perkelti vos už poros namų, tačiau gyventojai pasiūlė ją suformuoti dar toliau.

Nuspręsta, jog viešojo transporto klaipėdiečiai jau netrukus turės laukti prie Liepų g. 12-o namo. Praėjusią savaitę Saugaus eismo komisija nusprendė, jog reikia keisti vienos Liepų g. esančios viešojo transporto stotelės vietą.

Šiuo metu klaipėdiečiai autobusų laukia greta Liepų g. 8-o namo.

Anksčiau transporto laukimo paviljonas stovėjo prie Liepų g. 4-o namo, tačiau dėl netoliese vykdytų remonto darbų ją buvo nuspręsta perkelti.

Nors darbai jau baigti, tačiau stotelė į senąją vietą grįžti nebegali, mat kol ši buvo iškelta, čia įrengtos vietos automobilių stovėjimui.

Be to, šioje vietoje į autobusą itin nepatogu patekti neįgaliesiems, nes per žemas šaligatvis.

Valdininkams svarstant, kur reikėtų perkelti autobusų sustojimo vietą, geriausią išeitį, kuriai ir buvo pritarta, pasiūlė patys gyventojai.

Komisijos posėdyje dalyvavęs Liepų g. 8-o namo pirmininkas politikams pasiūlė stotelę įkurdinti greta Laikrodžių muziejaus. Vyras prisiminė, jog anksčiau šalia Liepų g. 12-o namo būta stotelės, išlikę čia ir suoliukai. Tokia alternatyva, namo gyventojų nuomone, būtų ne tik patogesnė viešojo transporto keleiviams, bet ir priimtinesnė jiems patiems, nes sumažėtų triukšmo.

"Ten, kur dabar laukia žmonės – gana vėjuota, o perkėlus prie Liepų g. 12-o namo, žmonėms būtų šiek tiek ir vėjas užstojamas", – aiškino namo pirmininkas.

Apsvarstę gyventojų siūlymus, Saugaus eismo komisijos nariai pasirinko būtent jų pasiūlytą variantą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

????

???? portretas
viena stotelė,vienasgyventojas...,bet ar pasiklausėt keleivių kurie važiuoja,kaipjiems geriau?Pablogėjus susiekimui keleiviams pasidarys geriau ar blogiau,nes keleiviai yra moksleiviai,miesto gyventojai,rajono gyventojai.siūloma pabloginti susiekimą t.y.nutolinti stotelę nuo centrinės gatvės nes dažnam reikia persėsti iš vieno autobuso į kitą;-geras juokelis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių