Studijų ir karjeros parodos organizatoriams – padėkos

Pirmosios uostamiesčio studijų ir karjeros parodos „Klaipėda – studentų uostas. Studijų regata'16“ organizatoriai sulaukė miesto vadovo padėkų. Pirmosios tokio masto klaipėdietiškos parodos organizatoriai tikina nesustosiantys ir jau dėlioja kitų metų renginio planus.

Padėkojo organizatoriams

Analogų iki šiol uostamiestyje neturėjusi studijų ir karjeros paroda „Klaipėda – studentų uostas. Studijų regata'16“ nugriaudėjo kovo pradžioje.

Antradienį, jau atslūgus visiems renginio rūpesčiams, jo organizatoriai sulaukė Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko padėkos žodžio, jiems įteiktos ir mero padėkos.

Miesto vadovas tikino norįs organizatoriams nuoširdžiai padėkoti už aukštųjų, profesinių mokyklų bei visos uostamiesčio akademinės bendruomenės sprendimą Klaipėdoje sukurti naują, gražią tradiciją, kuri garsintų ne atskiras čia įsikūrusias įstaigas, o Klaipėdą kaip itin patrauklią vietą studijuoti.

„Jūs jau atvertėte pirmąjį istorijos puslapį ir esate šio uosto signatarai. Linkiu, kad niekam nė nekiltų abejonių ar reikėtų tai daryti dar kartą“, – pastebėjo V. Grubliauskas.

Studentijos „atlaidai“

Meras prisiminė matęs parodoje apsilankiusių moksleivių akyse tikrą žingeidumą ir nuoširdų norą domėtis studijų galimybėmis uostamiestyje. Todėl neabejojama, kad ši iniciatyva, kai informacija perduodama bendraujant gyvai – pavykusi ir būtina ją tęsti.

Tokioms uostamiesčio vadovo mintims pritarė ir jo svetainėje antradienį susirinkę parodos organizatoriai, kurie atskleidė, kad jau buvo susirinkę bei pradeda dėlioti kitos tokios parodos planus.

Taip pat pastebėta, kad šiemet rugsėjo 1-ąją uostamiesčio studentija ir vėl bus kviečiama burtis naujus mokslo metus pradėti drauge.

Tai išgirdęs meras pastebėjo, jog Klaipėdoje formuojasi vertinga studentijos „atlaidų“ tradicija – rugsėjo 1-osios šventė ir studijų bei karjeros paroda. Todėl patikino padarysiantis viską, ką gali, jog šioms iniciatyvoms nebūtų užkirstas kelias.

Pavyzdys kitiems

Organizatorių teigimu, didysis šios parodos pranašumas buvo tai, jog visos joje dalyvavusios mokyklos nekonkuravo, o siekė kuo daugiau studentų privilioti į Klaipėdą. Taip pat pabrėžtas ir itin vertingas miesto bei parodos organizatorių bendradarbiavimas.

Džiaugiamasi ir tuo, jog prie parodos aktyviai jungėsi ir įvairios Klaipėdos įmonės ir bendrovės, verslininkai, politikai bei prisistatė jaunimui.

„Jūs duodate gerą pavyzdį kitoms asocijuotoms struktūroms“, – pastebėjo V. Grubliauskas ir pridūrė, jog pavyzdžio ir idėjų iš susitelkusių parodos organizatorių galėtų pasisemti ir senamiesčio verslininkai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kas per Iga?

Kas per Iga? portretas
Pagrindinis yra ir bus Meras!

ale

ale portretas
O iš nuotraukų sprendžiant, Inga, buvai pagrindinė organizatorė? Šaunuolė, sveikinam!

Angele

Angele portretas
Šaunuoliai visi kurie nuoširdžiai dirbo ir visi labai simpatiški
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių